Vrijdagavond digitale KAAIkapot Party Bingo voor iedereen tussen 12 en 18 jaar

Foto: OCS De Smulnarren

Voor alle Smulnarren en Smulnarrinnekes tussen 12 en 18 jaar organiseert OCS De Smulnarren de digitale KAAIkapot Party Bingo op 18 februari.

KAAIkapot

KAAIkapot is sinds enkele jaren hét carnavalsvoorfeest voor jongeren tot 18 jaar in Kaaiendonk. Het feest werd in 2019 voor het eerst georganiseerd en bestaat uit een avond helemaal los gaan op heerlijke beats van bekende live artiesten en DJ’s. In 2021 heeft er jammerlijk geen KAAIkapot plaatsgevonden, maar dat wordt dit jaar dubbel en dwars digitaal ingehaald!

Party Bingo

Op vrijdagavond 18 februari start om 20.00 uur de digitale KAAIkapot PArty Bingo, een knallend digitaal feest met te gekke prijzen! Ook is er live muziek van de Partytigers en komt Zijne OntzettendHoogheid Prins Mienus XIV langs. De bingo wordt live gestreamd via het Instagram account van KAAIKapot: @Kaaikapot_oosterhout.

Koop vooraf bingokaarten

Er zijn 3 spelrondes. De 1e en 3e ronde zijn “normale” rondes en de 2e ronde is een muziekbingo. Meedoen kost 0,80 euro per ronde exclusief servicekosten en de bingokaarten zijn vooraf te koop via de link onderaan dit artikel. Wil je met alle 3 de rondes mee doen, dan moet je ook voor alle rondes een bingokaart kopen. De KAAIkapot Party Bingo is bedoeld voor Smulnarren en Smulnarrinnekes tussen 12 en 18 jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen