Joost ‘Joosterhouter’ Roovers lanceert eerste carnavalssingle

Foto: screenshot Youtube

De bekende Oosterhoutse vlogger Joosterhouter heeft gisterenavond zijn eerste carnavalssingle met gezellige videoclip op Youtube gelanceerd.

Joosterhouter

Joost Roovers is on Oosterhout geen onbekende. Inmiddels heeft hij al tientallen vlogs opgenomen onder de naam ‘Joosterhouter’. Dat hij ook een liefhebber is van carnaval is ook geen geheim. In het verleden is hij voor de lokale radio- en televisie ORTS wel eens op pad geweest tijdens carnaval om verslag te doen. En daarnaast kom je hem normaal gesproken, al vloggend, vaak tegen tijdens een van de vele Kaaiendonkse voorfeesten.

Snacks na tweeën

Joost lanceerde gisterenavond zijn eerste carnavalssingle met de naam ‘Snacks na tweeje’ op de melodie van de carnavalskraker ’s Nachts na tweeën van De Havenzangers. In de versie van Joosterhouter gaat de hele meute niet door het dak van de kroeg, maar spetteren de kroketten, bamiballen en kaassoufflé’s vrolijk in het vet. Benieuwd geworden? Klik dan onder dit artikel op het filmpje en kom alvast een klein beetje in de stemming!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen