Kaaiendonkse horeca organiseert de allereerste Culinaire Polonaise

Foto: OCS De Smulnarren

Op Tweede Pinksterdag, tijdens de laatste dag van Carnaval meej Pinksteren, organiseert de Kaaiendonkse Horeca de eerste Culinaire Polonaise.

Culinaire Polonaise

Nog geen idee wat je op de laatste dag van Carnaval meej Pinksteren gaat eten? Dan hebben de samenwerkende Kaaiendonkse Leuttempeltjes wel een idee! Op maandag 6 juni organiseren zij tussen 17.00 en 19.30 uur de allereerste Culinaire Polonaise. Tijdens deze polonaise kun je met een kaart langs de 9 deelnemende Leuttempeltjes en restaurants. Bij iedere horecagelegenheid krijg je dan een andere hap.

Fingerfood

De negen deelnemende horeca-gelegenheden hebben zeer diverse hapjes, zowel koud als warm. Zo kun je als voorgerecht bij Proeflokaal Moolenaar een hartige soep eten, bij Marktzicht een pastasalade en bij Chefz een krabcocktail met gemarineerde watermeloen. Voor het hoofdgerecht kun je bij La Forchetta een verse pizzapunt halen, bij De Beren een Berenburgertje, bij Akropolis Griekse gehaktballetjes en een kleine hotdog bij Merlijn. Als toetje kun je bij De Achtertuin terecht voor boterkoek, cocosmakroon of een brownie en bij Viavia kun je een ijshoortje halen om de Culinaire Polonaise mee af te sluiten.

Kaartverkoop

Uiteraard bepaal je zelf de volgorde waarin je de gerechtjes gaat halen. Je mag dus ook bij ViaVia beginnen en eindigen bij Proeflokaal Moolenaar. Om mee te doen met de Culinaire Polonaise heb je een speciale deelnamekaart nodig. Deze kost 28 euro of een vol velletje stapbonnen. De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de deelnemende horecazaken en tijdens Carnaval meej Pinksteren ook bij de verkooppunten voor de Stapbonnen. Je helpt de deelnemende zaken heel erg met hun planning wanneer je (ruim) vooraf een kaart koopt. Er zijn in totaal slechts 300 kaarten beschikbaar en op=op!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen