Vlag CV Bombast 1884 terecht: “We hebben de prins te pakken genomen!”

Sjoerd (L) en Feiko via Zoom in gesprek met Mienus XV
Sjoerd (L) en Feiko via Zoom in gesprek met Mienus XV
Foto: CV Bombast 1884

Nadat eerder deze week de BASTvlag van CV Bombast 1884 als vermist werd opgegeven is deze inmiddels weer terecht.

Carnavalsstunt

Het bleek te gaan om een stunt van de carnavalsvereniging zelf om Prins Mienus XV op ludieke wijze welkom te heten in zijn Smulnarrenrijk. CV Bombast 1884 (niet te verwarren met Stichting BOMBAST) laat in een verklaring aan Oosterhout Nieuws het volgende weten: “Na een geweldige bekendmaking van de nieuwe prins en een uiterst geslaagde 11e van den 11e, is bij het strijken van de vlag een mysterieuze gebeurtenis aan het licht gekomen. De banier, die bij elke carnavaleske gebeurtenis aan de toren van de Sint Jansbasiliek hangt, was verdwenen.”

Op kantoor bij Mienus XV

CV Bombast gaat verder: “Naar aanleiding van het bericht van de vermissing op Oosterhout Nieuws kwamen er verschillende signalen binnen op social media en zelfs bij Prins Mienus XIV was er onrust te bespeuren. Wat blijkt!!! CV Bombast 1884 heeft de Prins ’te pakken’ genomen, door zijn kantoor eens flink in te pakken!” De BASTvlag was dus bij wijze van welkom door CV Bombast 1884 bij de nieuwe Ontzettendhoogheid op zijn kantoor weggelegd.

Corona

De stunt liep echter anders dan de heren van de carnavalsvereniging hadden gehoopt, want Mienus XV bleek dit weekend corona op te hebben gelopen en dus niet naar zijn kantoor te zijn gekomen. CV Bombast: “Ondanks de positieve Coronatest (2 streepjes is ook weer 11…) kon Prins Mienus XV de actie zeer waarderen, zo liet hij weten via Zoom. CV Bombast 1884 heet op deze pakkende manier Prins Mienus XV van harte welkom!” De BASTvlag is inmiddels weer terug en zal tijdens het volgende carnavaleske evenement weer als vanouds aan de toren hangen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen