CV De Pierewaaiers viert 66-jarig jubileum met QR-code Speurtocht

Foto: CV De Pierewaaiers

Carnavalsvereniging De Pierewaaiers bestaat dit jaar 6 x 11 jaar en de leden hebben daarom een unieke QR code puzzeltocht georganiseerd.

CV De Pierewaaiers 66 jaar

In 1957 werd CV De Pierewaaiers opgericht en dus viert de vereniging dit jaar haar 66-jarige carnavalsjubileum. In die tijd is de club uitgegroeid tot een kapel met vereniging met ongeveer 50 leden in de leeftijd van 18 tot 85 jaar en een actieve groep mensen die mee spaart met de spaarvereniging van De Pierewaaiers.

QR-code speurtocht

Dit jaar zal de jubilerende carnavalsvereniging op meerdere momenten samen met Kaaiendonk stilstaan bij deze mijlpaal. Zo kun je sinds deze week op 11 locaties in het centrum een Pierewaaiers poster vinden waarop een QR-code staat. Wanneer je deze code scant, dan zie je een filmpje waarin letters worden getoond. Deze lekkers kun je noteren op het speciale invulformulier dat je via de link onderaan dit artikel kunt downloaden.

Inleveren op zaterdag 11 februari

Wanneer je alle letters hebt verzameld vormen deze samen een zin. Wanneer je het deelnameformulier volledig ingevuld inlevert op zaterdag 11 februari tussen 9.00 en 14.00 uur bij de stand van de Pierewaaiers op de weekmarkt, ontvang je een speciale goodie bag met iets lekkers!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen