ASO wint Kaaiendonkse Kerrenevals Kennis Kwis voor de vierde keer

Foto: Oosterhout Nieuws

De Alternatieve Smulnarren Organisasie ASO heeft donderdagavond de Kaaiendonkse Kerrenevals Kennis Kwis voor de vierde keer gewonnen.

Kaaiendonkse Kerrenevals Kennis Kwis

Maar liefst 23 teams van carnavalsvierders deden donderdagavond mee aan de tiende editie van de Kaaiendonkse Kerrenevals Kennis Kwis (KKKK) in Theater de Bussel. Een record aantal deelnemende teams, zo wist de organisatie te vertellen. Natuurlijk was het de carnavalsvierders ook dit jaar weer te doen om de felbegeerde wissellijst en wisseldraaginsigne te veroveren met kennis over Kaaiendonk en carnaval in het algemeen.

Verschillende rondes

In maar liefst 5 rondes met 11 vragen werd de carnavalskennis getest. Tijdens de plaatjesronde moesten de namen worden ingevuld bij foto’s van letters. Deze letters waren geknipt uit een logo dat past bij het Kaaiendonks carnaval. Zo waren fragmenten van de logo’s van Chefs en De Kloek te vinden, maar ook van FEBO en Irodion. Verder waren er vragen als: “Hoeveel Kaaiendonkse prinsen hebben in het ‘normale’ leven een naam bestaande uit 11 letters” (dat zijn er 3) en “Noem een insigne dat een sleutel bevat behalve die van 2023” (dat zijn insignes 1964 en 1973).

ASO wint weer

Aan het einde van de avond mocht het team van de Alternatieve Smulnarren Organisasie ASO, bestaande uit Ton, Peter, Martine, Erica en Patricia het podium beklimmen en de versierselen ophalen. Dit team heeft inmiddels vier van de tien edities van de KKKK op haar naam weten te zetten. Een mooie en waardige start van het Kaaiendonkse carnaval 2023!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen