Kaailender: wat is er te doen op zondag?

Foto: Oosterhout Nieuws

OCS de Smulnarren heeft op haar website de Kaailender staan. Wij lichten dagelijks evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

KaaiOnline

Ook dit jaar kunnen alle Snotnarren tijdens carnaval de dag beginnen met KaaiOnline, hét kinderprogramma van Kaaiendonk. Je kunt KaaiOnline iedere ochtend om 8.11 uur zien tot en met dinsdag 21 februari op ORTS Televisie.

Kaaiendonkse Grote Optocht

Om 13.11 uur trekt de Kaaiendonkse Grote Optocht weer door de straten van Kaaiendonk. De Grote Optocht zal de traditionele route volgen; vanaf de Heuvel via de Arendstraat, Kerkstraat, Markt, Leijsenhoek, Sint Vincentiusstraat, Zandheuvel, Kloosterstraat en Keiweg naar het Schapendries. Wist je dat je dit jaar mee kunt stemmen voor de publieksprijs? KLIK HIER voor meer informatie!

Gezinscarnaval in De Pannehoef

Vandaag is iedereen tussen 14.00 en 19.00 uur welkom in De Kleine Kaai, zoals De Pannehoef tijdens carnaval heet. Er is weer speciaal carnaval voor gezinnen met een heuse discovloer! Ruimte genoeg dus om te hossen en te springen! DJ Timo komt elke dag de leukste (kinder-)carnavalsnummers draaien. En er is een speciale ranja en snoepbar!

LIVE Johnny Gold en CV de Weggooiers

Aansluitend aan de optocht (rond 15.00 uur) LIVE optredens van CV de Weggooiers en Johnny Gold op het Hatsekideeplein

Prijsuitreiking Kaaiendonkse Grote Optocht

Om 20.30 uur maakt Prins Mienus XV bekend wie er dit jaar met de prijzen van de Grote Optocht vandoor gaan.

Leuttempeltjes

In diverse kroegen kun genieten van de optredens van de Kaaiendonkse dweilbandjes en bij de diverse restaurants kun je even bijkomen en iets lekkers eten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen