Kaailender: wat is er te doen op maandag?

Foto: Oosterhout Nieuws

OCS de Smulnarren heeft op haar website de Kaailender staan. Wij lichten dagelijks evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

KaaiOnline

Ook dit jaar kunnen alle Snotnarren tijdens carnaval de dag beginnen met KaaiOnline, hét kinderprogramma van Kaaiendonk. Je kunt KaaiOnline iedere ochtend om 8.11 uur zien tot en met dinsdag 21 februari op ORTS Televisie.

Ope Ameriken brekfust K.C.I. Picknick

Ut Kaaiendonks Carnaval Instituut, kortweg ut K.C.I. heeft maar liefst 21 keer voor de deur van de Pastorie op de Markt haar ontbijt georganiseerd. Die traditie zet de club nu voort en dus organiseren ze om 10.41 uur op het Hatsiekedeeplein ‘Ut twidde grôt, ongeorganiersirt, tradisioneel en ope Ameriken brekfust K.C.I. Picknick’. Iedereen mag gewoon zijn eigen eten en drinken mee dient te nemen. Ook wordt gevraagd om je eigen kleedje, statafel, bar, parasol, partytent of biertafel mee te nemen.

Boerenbruiloft

Kom met de hele familie naar de boerenbruiloft op carnavalsmaandag vanaf 13.00 uur op de Markt van Kaaiendonk. Om 14.00 uur vindt de huwelijksceremonie plaats.

Gezinscarnaval in De Pannehoef

Vandaag is iedereen tussen 14.00 en 19.00 uur welkom in De Kleine Kaai, zoals De Pannehoef tijdens carnaval heet. Er is weer speciaal carnaval voor gezinnen met een heuse discovloer! Ruimte genoeg dus om te hossen en te springen! DJ Timo komt elke dag de leukste (kinder-)carnavalsnummers draaien. En er is een speciale ranja en snoepbar!

Ronde Van De Zandheuvel 2023 ‘Zinnige Ozin’

De wielerverenigingen, WTC Klein Verzet en Topbers organiseren op maandag 20 februari vanuit hun thuishonk Hotel-Café ’t Zonneke weer een ludieke wielerronde met sportief karakter en flexibele afstand. Inschrijven voor de ronde vanaf 13.11 uur, € 3,33 p.p. Start onder aanvoering van de ronde Miss en speaker om 14.11 uur. Aansluitend prijsuitreiking en loterij voor een ouderenmiddag voor 100 alleenstaanden in ’t Zonneke.

PeppiLambal 2023

Vanaf 14.30 uur in De Kletsereij met spelletjes, snoep en ranja voor de kids, bitterballen, worst en kaas, een meet en greet met Mienus XV en zijn Groot Gevolg, een optreden van niemand minder dan Sam Dutchy met special guest en voor iedereen die vooraf heeft ingeschreven het collectors item dat iedereen wil hebben: de Peppi Lam Button 2023.

Optreden van The Fat Guys

Aansluitend na de Boerenbruiloft (rond 15.00 uur) zullen the Fat Guys een onvergetelijk optreden verzorgen op het Hatsiekedeeplein!

Pierewaaiersbal

Vanaf 18.45 uur is het traditionele Pierewaaiersbal te vinden bij La Cantina.

Het dak eraf! Kapellenfestival

Ook dit jaar organiseren John van Bavel en Ton Verijke op maandag met carnaval ’t Dak eraf’, met een avondvullend kapellenfestival. Met optredens van de Jeugdhofkapel, d’Askruizen, Fiësta Servessa, De Koele Band, Virus, De Hofrakkers, ’t Simpelfonisch Orkestje. De avond start om 19.30 uur bij Oud Brabant.

Leuttempeltjes

In diverse kroegen kun genieten van de optredens van de Kaaiendonkse dweilbandjes en bij de diverse restaurants kun je even bijkomen en iets lekkers eten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen