Kaailender: wat is er te doen op dinsdag?

Foto: Oosterhout Nieuws

OCS de Smulnarren heeft op haar website de Kaailender staan. Wij lichten dagelijks evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

KaaiOnline

Vandaag kun je voor de laatste keer tijdens carnaval je dag beginnen met KaaiOnline, hét kinderprogramma van Kaaiendonk. Je ziet KaaiOnline iedere ochtend om 8.11 uur op ORTS Televisie.

Ronde van ’t Rutselbos

Zolang het maar wielen heeft. Nou ja, zelfs dat hebben niet alle deelnemers! Hoeveel rondjes leg jij af? Het maakt niet uit! Meedoen met de Ronde van ’t Rutselbos is verzekerd zijn van een heleboel leut!   De Ronde start om 13.11 uur bij Eeterij D’n Bal aan de Bakkerstraat.

Gezinscarnaval in De Pannehoef

Vandaag is iedereen tussen 14.00 en 19.00 uur welkom in De Kleine Kaai, zoals De Pannehoef tijdens carnaval heet. Er is weer speciaal carnaval voor gezinnen met een heuse discovloer! Ruimte genoeg dus om te hossen en te springen! DJ Timo komt elke dag de leukste (kinder-)carnavalsnummers draaien. En er is een speciale ranja en snoepbar!

Kinderkopkesoptocht

Vanmiddag start om 14.11 uur de Kaaiendonkse Kinderkopkesoptocht. De route loopt vanaf de Heuvel via de Arendstraat, Kerkstraat en Markt naar de Klappeijstraat. Inschrijven voor de Kinderkopkesoptocht kan tussen 12.30 en 13.30 uur bij Brasserie ’t Arendsnest (naast de HEMA). Hier kunnen ook de optochtnummers worden opgehaald.

Recordpoging grootste Jeugdkapel KaaiOnline

In de uitzendingen van KaaiOnline leer je hoe je jouw eigen carnavalsinstrument kunt maken en hoe je daar muziek op kunt maken. Op dinsdagmiddag gaan alle Snotnarren en Snotnarinnekes vanaf 16.30 uur samen muziek maken op de Markt en zo proberen met met de kapel ‘De Paplepel’ een nieuw record te vestigen.

Prijsuitreiking Kinderkopkesoptocht

Aansluitend aan de recordpoging (rond 16.45 uur) is de prijsuitreiking van de Kinderkopkesoptocht op de Markt.

Afscheid Jeugdprins Kaaike XVIII en GrootKindergevolg

Om 17.00 uur is het alweer tijd om op de Markt afscheid te nemen van Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Kaaike XVIII en GrootKindergevolg.

Kaaiendonk Got Talent!

Altijd al eens op willen treden op het Hatsiekedee-podium? Of ander Kaaiendonks talent aanschouwen en toejuichen? Dan mag je Kaaiendonk Got Talent tussen 17.00 en 19.00 uur niet missen! Zelf meedoen met een act? Geef je op bij Rene van Café de Apotheek!

Afsluiting op de Markt

We ‘adde ut te pakke! Om 23.25 uur begint op de Markt de afsluiting van carnaval 2023. Wat was het mooi! Snotlappen klaar, we zien mekaor wir volgend jaar!

Leuttempeltjes

In diverse kroegen kun genieten van de optredens van de Kaaiendonkse dweilbandjes en bij de diverse restaurants kun je even bijkomen en iets lekkers eten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen