Vanmiddag recordpoging Grootste Kinderkapel ‘De Paplepel’

Foto: Screenshot Youtube

Vanmiddag zal KaaiOnline om 16.30 uur proberen om samen met alle Snotnarren en Snotnarinnekes de grootste kinderkapel te vormen en zo een record te vestigen!

Recordpoging Grootste Kinderkapel

Prins Mienus roept alle Snotnarren op om vanmiddag vanaf 16.30 uur op de Markt muziek te maken. In deze unieke kinderkapel met de naam ‘De Paplepel’ is echt iédereen welkom. In de afleveringen van KaaiOnline (iedere dag om 8.11 uur op de ORTS) is te zien hoe je thuis, van een aantal zeer gewone spulletjes, je eigen muziekinstrument kan maken. Als een KaaiOnline goodiebag hebt weten te bemachtigen, dan heb je al deze spulletjes kant en klaar in jouw goodiebag zitten en kun je gelijk aan de slag! Geen goodiebag in jouw bezit? Geeft niets! Via de link onderaan dit artikel kun je ook alles downloaden.

De Paplepel

Ga jij de sambaballen, saxofoon, trom, of trompet bespelen? In elke aflevering van KaaiOnline wordt uitgelegd hoe je één van de vier muziekinstrumenten knutselt. Als jouw instrument af is kun je thuis gelijk beginnen met oefenen. Alle Kaaiendonkse kapellen en dweilbandjes zullen ‘De Paplepel’ muzikaal ondersteunen in de hoop zo het carnavalsgevoel goed door te geven!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen