Neem zondag een kijkje in de bouwhal tijdens de Open Dag Mienushal

Mienushal 2019
Mienushal 2019
Foto: Oosterhout Nieuws

Ook dit carnavalsseizoen wordt er weer hard gewerkt in de Mienushal. Op zondag 14 januari kun je tussen 12.00 en 16.00 uur tijdens de Open Dag een kijkje nemen in de bouwhal van Kaaiendonk!

Kloppend hart van Kaaiendonk

De Mienushal is het kloppend hart van carnaval in Kaaiendonk. OCS de Smulnarren heeft er zijn thuis en de Raad van XI bouwt hier met behulp van vele vrijwilligers aan de nieuwe prinsenwagen. In de tweede hal starten na de zomervakantie veel carnavalsverenigingen met het bouwen van wagens en andere creaties voor de grote optocht op carnavalszondag. Om 15.00 uur komt Pastoor Jochem van Velthoven langs om de wagens in te zegenen.

Opwarmertje

In de bouwhal laten de carnavalsverenigingen graag zien hoe ver ze al zijn! Muzikale klanken van diverse kapellen brengen de carnavalsstemming er al in. Daarnaast heeft de Oosterhoutse Carnavalsstichting de achterste hal open gesteld, zodat je onder het genot van een drankje en goede carnavalsmuziek, alvast de sfeer kan proeven om weer lekker op te warmen voor carnaval. Tijdens de open dag is ook de laatste mogelijkheid om je in te schrijven voor de Kaaiendonkse Grote Optocht. Op het traditionele grote bord houdt de optochtvoorzitter bij welke verenigingen zich al hebben ingeschreven.

Meer informatie

De Open Dag van de Mienushal is op zondag 14 januari van 12.00 tot 16.00 uur. Je vindt De Mienushal aan het einde van de Vuurdoornlaan aan de linkerzijde. De Vuurdoornlaan is de straat tegenover de voormalige Praxis. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets, want het aantal parkeerplaatsen is zeer beperkt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen