Geef je nu op voor de Kleurrijke Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis

Foto: KKKKK

De Kleurrijke Kaaiendonkse Karnavals Kennis Kwis keert terug op donderdag voor carnaval in Theater de Bussel.

Karnavalskwis van Kaaiendonk

Dat klopt, beste lezers, niet de gebruikelijke 4-K’s, maar dit keer 5-K’s. De toevoeging van de vijfde K heeft alles te maken met het carnavalsmotto voor 2024, “Leut ‘et alle kleure”. De K staat voor Kleure, maar dat had u natuurlijk al begrepen. De enige echte Karnavalskwis van Kaaiendonk gaat in première en meteen ook in derrière op donderdag 8 februari in theater de Bussel. De aftrap is om 20.11 uur, en iedereen is van harte welkom om te komen kijken, de entree is gratis.

Doe mee!

Maar je kunt ook nog deelnemen aan dit spektakel! Om deel te nemen, moet u een team samenstellen van minimaal vier personen. Het maakt ons niet uit of het mannekes of vrouwkes zijn, transgenders, lesbiennes, homo’s, biseksuelen, interseksen, queer of aseksuelen, lang, kort, dik, dun, rood, wit, zwart of geel. Als je maar het Kleurrijke Kaaiendonkgevoel hebt. De kwis bestaat uit vragenrondes, een muziekronde en een plaatjesronde, dit alles in een leutige en humoristische presentatie. Er zullen ook filmpjes en foto’s zijn.

Schrijf nu in

Live muziek is aanwezig, evenals DJ Ad Haarbosch die ook weer van de partij is. De presentatie is in handen van de voorzitters Peter van Gils en René van Bijnen, onder toezicht van de jury bestaande uit de voorzitters Ludwig Willart en Ad Huysmans, en onze reservevoorzitter Ronald Vermeulen. Inschrijven kan via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen