Kaaiendonks CarnavalSpektakel-concert voor alle leeftijden

Foto: St. Oosterhoutse Gildefeesten

Het Kaaiendonks CarnavalSpektakel op 4 februari biedt vermaak voor bezoekers van alle leeftijden. Naast het programma in de grote zaal van Theater de Bussel worden er in de foyer diverse spelletjes voor kinderen opgezet. Het evenement is dus geschikt voor zowel jong als oud!

Kaaiendonks CarnavalSpektakel

Op 4 februari organiseert de Stichting Oosterhoutse Gildefeesten voor de tweede keer het Kaaiendonks CarnavalSpektakel in Theater de Bussel. Een uniek concert waarvoor speciaal een 50-koppig orkest is samengesteld met muzikanten uit verschillende Kaaiendonkse kapellen. Ze brengen carnavalsmuziek van vroeger en nu, deels ondersteund door zangers en zangeressen. Het concert wordt afgewisseld met verrassende en carnavaleske intermezzo’s. Tegelijkertijd worden de kinderen in de foyer vermaakt met diverse spelletjes en kunnen ze genieten van lekkernijen en drankjes. Na het concert is er nog een gezellige afterparty met d’Askruizen, Hans de Koning en DJ Ad Haarbosch in de foyer.

Ook balkonkaarten te koop

Eregasten tijdens het concert zijn 100 eenzame Kaaiendonkers, die via Stichting met je Hart en Senioren Collectief Oosterhout een middagje uit krijgen aangeboden. Voor hen is er een zitplaats in de zaal gereserveerd, verder zijn het staanplaatsen, waarbij de bar steeds bereikbaar zal blijven. Op het balkon zijn speciale zitplaatsen beschikbaar. Hiervoor is een lift beschikbaar. Er dient nog wel een klein trapje te worden genomen om op het balkon te komen, maar hier is begeleiding voor ter plaatse. Kaarten kosten 12,50 per persoon (inclusief een leuk aandenken) en 5 euro per kaart voor kinderen t/m 11 jaar. De entreebewijzen zijn te koop bij de Oosterhoutse Feestwinkel en bij Theater de Bussel. De balkonkaarten zijn alleen te koop bij de kassa van Theater de Bussel en de link onder aan dit artikel.

Ook in de verzorgingstehuizen

Het volledige concert wordt tegelijkertijd via een live stream uitgezonden naar de Kaaiendonkse verzorgingstehuizen. Vrijwilligers schenken tijdens een rondje langs de verzorgingshuizen een Jaonuske en een advocaatje met slagroom. Zanger Moreno van Rijthoven en Feestzanger Damian vergezellen hen om de feestvreugde te vergroten. Op deze manier worden ook de oudere Kaaiendonkers een middag lang getrakteerd op carnavaleske gezelligheid. Wil je laten zien dat je het Kaaiendonks CarnavalSpektakel een warm hart toedraagt? Koop dan de speciale sjaal bij de Oosterhoutse Feestwinkel voor slechts 11 euro.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen