Kaaikes Bouwhal weer geopend voor bouwers Kinderkopkesoptocht

Foto: OCS de Smulnarren

Voor kinderen die mee willen doen tijdens de Kinderkopkesoptocht op dinsdag 13 februari is Kaaikes Bouwhal weer geopend.

Kaaikes Bouwhal

Zaterdagmiddag opende Jeugdprins Kaaike XIX met zijn Klein Gevolg officieel de Kaaikeshal, de bouwhal voor kinderen. Gevestigd in een leeg winkelpand in het stadscentrum, biedt de hal een plek voor de jeugd van Kaaiendonk om prachtige creaties te bouwen voor de optocht, een soort mini-Mienushal. De Kaaikeshal is bedoeld voor iedereen tot 18 jaar die geen eigen schuur of garage heeft maar toch wil deelnemen aan de Kinderoptocht op carnavalsdinsdag. Verschillende vrijwilligers staan klaar om te helpen bij het realiseren van de meest fantastische ideeën. De benodigde materialen zoals papier en lijm worden verzorgd door de OCS. Als je een karretje of wagentje wilt bouwen, moet je deze wel zelf meenemen.

Openingstijden

Je kunt bouwen op woensdagmiddag 31 januari en 7 februari tussen 13.00 en 17.00 uur en op zaterdag 3 februari tussen 10.00 en 16.00 uur. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig, maar alle kinderen dienen onder begeleiding van een volwassene naar Kaaikeshal te komen. Je vindt Kaaikeshal in het pand Arendshof 229 (voorheen Halfords) in Arendshof 2. Wil je bouwen in Kaaikeshal? Geef je dan nog snel op en stuur een mailtje naar: [email protected] met je naam en telefoonnummer erbij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen