De enige echte Kernevals Kraant Kiekerekie valt deze week weer op de mat!

Foto: PuneDesign, fotobewerking: Oosterhout Nieuws

Deze week wordt de Kaaiendonkse Kernevalskraant Kiekerekie weer verspreid. Het meestgelezen Kaaiendonkse carnavalsmagazine wordt gelijktijdig met het Weekblad Oosterhout gratis huis-aan-huis bezorgd. 

Kernevalskraant Kiekerekie

Deze week ligt het weer op je mat of in je brievenbus: de Kiekerekie, de enige echte Kaaiendonkse Kernevals Kraant! De Kiekerekie kent al jaren een aantal leuke vaste correspondenten, illustratoren en fotografen, die het meer dan de moeite waard maken om er voorafgaand aan carnaval lekker een aantal uurtjes voor uit te trekken om ‘m van voor naar achter en terug te lezen. En natuurlijk ontbreken de verenigingen, kapellen, en alle andere carnavalsfanaten niet in deze veelgelezen ‘carnavalsbijbel’.

Niet ontvangen?

Mocht je de Kiekerekie nu niet hebben ontvangen, dan is dat natuurlijk erg vervelend. Wat nu? Er worden helaas geen Kiekerekie’s nagezonden, maar je kunt ten alle tijden (zo lang de voorraad strekt) wel een gedrukt exemplaar ophalen bij o.a. het stadhuis, de Bussel en De Oosterhoutse Feestwinkel, boekhandel Bourgonje en Bruna Arkendonk. Uiteraard kun je de Kiekerekie digitaal ook doorbladeren via de link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen