‘Nog un likkie!’ genomineerd voor Kies je Kraker van Omroep Brabant

Foto: Screenshot YouTube

De Kaaise Kraker ‘Nog un likkie’ van CV De Weggooiers is genomineerd voor de verkiezing Kies je Kraker van Omroep Brabant.

Kies je Kraker

Omroep Brabant heeft een lijst met 33 liedjes bekendgemaakt die kans maken op de titel Carnavalskraker van 2024. De Kaaiendonkse CV De Weggooiers staan tussen deze 33 tracks. Op het moment van schrijven staan ze zelfs in de top 5, de zogenaamde Gouden Zone.  Op maandag 5 februari om 20.00 uur vallen er 22 liedjes af en gaan er 11 liedjes door naar de finale en worden de tellers weer op nul gezet! Ook kan iedereen dan weer één stem uitbrengen. Dat kan tot en met donderdag 8 februari 20.00 uur.

3 Uurkes Vurraf

De winnaar van de felbegeerde ‘Kies Je Kraker trofee’ wordt bekend gemaakt tijdens de rechtstreekse uitzending van 3 Uurkes Vurraf op 9 februari tussen 15.00-18.00 uur op Omroep Brabant internet, tv en radio. In de week voorafgaand aan carnaval is er in het radioprogramma ‘Carnaval Vurraf’ met Jordy Graat en Stef van Duijnhoven extra aandacht voor de wedstrijd. Iedere dag tussen 19.00 en 20.00 uur duiken we in de lijst en hebben we contact met carnavalsartiesten.

Stemmen stemmen stemmen

Uiteraard hopen wij dat er een Oosterhouts nummer met de eerste plaats vandoor gaat. En daar kun jij bij helpen door op de Kaaiendonkers te stemmen. Stemmen is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande link en klik daarna op ‘stem’ achter de juiste naam. Wie weet wordt ‘Nog een likkie!’ dan wel de Carnavalskraker van 2024 en neemt CV De Weggooiers de Kies je Kraker Trofee mee naar Kaaiendonk!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen