Ton Biemans is de nieuwe ErePierewaaier

Foto: Oosterhout Nieuws

Tijdens de uitkeringsavond van de spaarclub van CV De Pierewaaiers bij La Cantina is zaterdagavond Ton Biemans uitgeroepen tot ErePierewaaier 2024.

Pierewaaiers uitkeringsavond

Ieder jaar wordt op de zaterdagavond voor carnaval de uitkeringsavond van de Spaarclub van CV De Pierewaaiers georganiseerd. Iedereen die het hele jaar mee spaart, krijgt op die avond uitgekeerd, zo vlak voor carnaval. Het is ook de avond waarop CV De Pierewaaier traditioneel iemand in het zonnetje zetten en deze de titel ErePierewaaier geven. En die eer ging dit jaar naar Ton Biemans. Hij werd ErePierewaaier onder andere vanwege zijn vele bijdrages aan theater en toneelspel in Oosterhout.

Erelid en Commandeur

Daarnaast werd Edwin Evers, die officieel pas 25 jaar lid is, geeerd voor zijn vele werkzaamheden voor CV De Pierewaaiers. Hij is onder andere muzikaal leider geweest en hij schreef meerdere Kaaikwêkliedjes voor de band. Ook Ad van Ginneken van TotalPrint werd in het zonnetje gezet. Hij kreeg de oorkonde voor de titel Commandeur in de orde van de Feestwaaiers. Hij kreeg deze titel onder ander omdat hij de ruimte van TotalPrint regelmatig ter beschikking stelt voor diverse werkzaamheden aan optochtbouwsels of repetities.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen