‘Nog un likkie!’ bij de laatste 11 bij de verkiezing Kies je Kraker

Foto: Screenshot YouTube

De Kaaise Kneiterd ‘Nog un likkie’ van CV De Weggooiers zit bij de laatste 11 liedjes voor de verkiezing Kies je Kraker van Omroep Brabant.

Kies je Kraker

Omroep Brabant heeft maandagavond bekend gemaakt welke 11 liedjes door zijn naar de finale. Zij maken dus kans op de titel Carnavalskraker van 2024. De Kaaiendonkse CV De Weggooiers stond al op de longlist met 33 tracks. Zij zijn nu doorgedrongen tot de laatste 11. Op het moment van schrijven staan ze zelfs in de top 5, de zogenaamde Gouden Zone. De tellers staan weer op nul en ook nu kan iedereen dan weer één stem uitbrengen. Dat kan tot en met donderdag 8 februari 20.00 uur.

3 Uurkes Vurraf

De winnaar van de felbegeerde ‘Kies Je Kraker trofee’ wordt bekend gemaakt tijdens de rechtstreekse uitzending van 3 Uurkes Vurraf op 9 februari tussen 15.00-18.00 uur op Omroep Brabant internet, tv en radio. Deze hele week is er in het radioprogramma ‘Carnaval Vurraf’ met Jordy Graat en Stef van Duijnhoven extra aandacht voor de wedstrijd. Iedere dag tussen 19.00 en 20.00 uur duiken ze in de lijst en is er contact met carnavalsartiesten.

Stemmen stemmen stemmen

Uiteraard hopen wij dat er een Kaaiendonks nummer met de eerste plaats vandoor gaat. En daar kun jij bij helpen door op de Kaaiendonkers te stemmen. Stemmen is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande link en klik daarna op ‘stem’ achter de juiste naam. Wie weet wordt ‘Nog een likkie!’ dan wel de Carnavalskraker van 2024 en neemt CV De Weggooiers de Kies je Kraker Trofee mee naar Kaaiendonk!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen