Kaailender: wat is er te doen op vrijdag?

Foto: Oosterhout Nieuws

Er worden volop feesten georganiseerd in Kaaiendonk. Dagelijks lichten wij deze evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

Schooltjesdag

Op de vrijdag voor carnaval vieren veel scholen in Kaaiendonk al feest. Regent Frank Evers, Kaaike XIX en het KLEINGevolgje komen die dag op zo veel mogelijk scholen langs. Samen met de (Jeugd)Hofkapel vieren zij graag het feest even mee. Aansluitend het Juf en Meesterlijk Bal in Café de Beurs waar alle Kaaiendonkse juffen en meesters samen carnaval vieren, maar waar iedereen welkom is.

ORTS wordt KRTS

Vanaf 16.00 uur wordt ORTS Televisie weer de KRTS en kun je opwarmen met reportages van diverse voorfeesten met aansluitend de Mijn Allereerste Liefde KRTS Top22+3 gepresenteerd door Joosterhouter Joost Roovers.

Aftrap Hatsiekedeeplein

Vanaf 19.00 uur wordt het carnaval afgetrapt op het Hatsiekedeeplein, het stuk Markt tussen d’Apotheek en Pigalle. Met gratis broodjes frikandel!

Opening Baronie TV

Om 19.11 uur worden de uitzendingen van Baronie TV officieel geopend. Je kunt alle carnavalsdagen genieten van diverse reportages uit de Baronie van Breda. Zo komt Prins Mienus tradtioneel op zondagmorgen voor de optocht altijd even langs in de studio. Baronie TV is voor abonnee’s van Ziggo te zien op kanalen 44 of 45, Odido kanaal 813 en voor KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1369 kijk HIER ONLINE of download de app Baronie-TV in je appstore.

Ouderwets Gezellig Kapellenfestival

Vanaf 20,00 uur kun je in Café Oud Brabant ouderwets gezellig genieten van een Kapellenfestival. Met: Ut Kaaiendonks Kepelleke d’Askruizen, CV De Pierewaaiers, Blazerus, Hoezo?, Kruispunt, ’t Mays Kabaol, De Hofkapel en Staamp. Uiteraard gratis entree!

Ut Kaais Walhalala

Tieners uit Kaaiendonk en omstreken vanaf 20.00 uur welkom op dit spetterende carnavalsfeest! Trek je leukste carnavalsoutfit aan en kom samen feesten met knallende DJ’s en toffe artiesten. Vanavond met CV De Weggooiers (winnaars Kies je Kraker Award!), Alessio, PartyTigers, Anguz, TRWD en Luke. KLIK HIER voor kaarten.

Bastenaovend – Bal Masque

Gewoon een gezellig feest met DJ NéNé. Kapellekes, eten, drinken en goede muziek voeren de boventoon tijdens het feest. Met om 23:11 uur een gezamenlijk proost moment om zo samen de start van de aankomende carnaval te vieren. Dit jaar staat in het teken van een gemaskerd bal. Iedereen is welkom, met of zonder bast!

Aftrap Café ’t Zonneke

Met optredens van Jeroen van Zelst, Robert Pater en Jan Biggel.

Opwerreme!

In diverse kroegen kun je alvast een beetje voorproeven en zullen er al diverse dweilbandje op komen treden. Ook dit jaar kun je je jas weer ophangen bij de Nachtwacht. Je betaalt dan 1 stapbon of 3,10 euro per jas. Ben je je bonnetje kwijt, dan kun je tegen sluitingstijd alsnog je jas ophalen. Vandaag is de garderobe open tot 4.15 uur.

Jouw event in onze Kaailender?

Organiseer jij deze carnaval ook een activiteit en wil jij vernoemd worden in onze Kaailender? Mail dan meer info naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen