Peter Wagemakers (DJ Peerke) uitgeroepen tot Grootste Puddingspuiter 2024

Foto: DJ Peerke

Carnavalsvereniging De Puddingspuit heeft Peter Wagemakers (DJ Peerke) uitgeroepen tot Grootste Puddingspuiter 2024.

Grootste Puddingspuiter 2024

Nadat eerder onder andere Frans Korse en René van Gils er met de eer er vandoor gingen, is het dit jaar de beurt aan Peter Wagemakers (DJ Peerke). Op donderdag 8 februari is onder het toeziend oog van de Notaoris op d’n Mart in samenzijn met vrienden en familie van Peter én de mannen van de Puddingspuit Peter Wagemakers uitgeroepen, en daarbij onderscheiden, tot grootste Puddingspuiter 2024.

Peter Wagemakers

Bart Jespers van CV De Puddingspuit licht toe: “Dit jaar is hij voor zijn elfde jaar de vaste huis-DJ van Café de Beurs en is hij een begrip in het Kaaiendonkse carnaval. Peter, woonachtig in Kruikenstad, is tijdens carnaval alle dagen te vinden in Café de Beurs en daar zijn de mannen van de Puddingspuit (en de rest van Kaaiendonk) maar wat blij mee. Qua volume zit het ook goed bij Peter, zelfs zo goed dat Petra nieuwe boxen mocht aanschaffen omdat deze waren opgeblazen. Hij blaast niet alleen de boxen op maar weet ook de Café op te blazen (in positieve zin) omdat hij precies weet welke nummerkes hij moet draaien en ingaat op vrijwel alle muzikale verzoekjes.”

Puddingspuit Compleet

Bart gaat verder: “Tevens is zijn goedlachse persoonlijkheid aanstekelijk voor zijn collega’s van de Café de Beurs. Last but not least is DJ Peerke Puddingspuit compleet (hij heeft al de buttons van de Puddingspuit) en hij heeft een heuse jingle als de mannen van de Puddingspuit Café de Beurs betreden! Kortom, het was voor de commissie voordracht en onderscheidingen van het gilde der Puddingspuiten geen moeilijke beslissing om Peter Wagemakers te benoemen tot grootste Puddingspuiter 2024!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen