Kaailender: wat is er te doen op zaterdag?

Foto: Oosterhout Nieuws

Er worden volop feesten georganiseerd in Kaaiendonk. Dagelijks lichten wij deze evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

Carnavalsviering

Een goed begin van de carnavalsdagen is de viering in de Sint Jan, een traditie sinds 2000. Voor de vier dagen feest losbarst een samenzijn om de start van carnaval te vieren. De Grootste Kaai 2024 wordt bekendgemaakt en er is een knutselhoek voor alle snotnarren. De deuren van de Sint Jan gaan om 10.00 uur open, maar de viering is ook live te volgen via de KRTS televisie.

Intocht Carnaval

Kapellen spelen vanaf14.20 uur in en rondom de binnenstad en verplaatsen zich naar de Markt, in afwachting van de opening van carnaval door Zijn Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV.

Opening Kaaiendonks carnaval 2024

Opening van Carnaval door Zijn Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XV om 15.11 uur. Dit jaar zal Prins Mienus XV niet vanuit de Kerkstraat op de Markt aankomen, maar zal hij op verrassende wijze gepresenteerd worden, om de sleutel van de stad aan alle Smulnarren te tonen. Ook zal Kaaike XIX gepresenteerd worden en zal de sleutel van de Kaaiendonkse speeltuinen in ontvangst nemen.

Opening Hatsiekedeeplein

Vanaf 15.45 uur opent Prins Mienus XV het Hatsiekedeeplein. Aansluitend optredens van Leuk da ge d’r band en Van Duo Knotsgek.

Prinsenreceptie

De Prinsenreceptie is een oude traditie in Kaaiendonk. Tijdens de Prinsenreceptie wens je elkaar, de Prins en het gevolg een fijne carnaval. Wist je dat iedereen vanaf 17.00 tot 18.45 uur welkom is op de receptie?

Ut Kaais Walhalala

Tieners uit Kaaiendonk en omstreken vanaf 20.00 uur welkom op dit spetterende carnavalsfeest! Trek je leukste carnavalsoutfit aan en kom samen feesten met knallende DJ’s en toffe artiesten. Vanavond met STUK, Joyliana, Matt Ardeo TRWD en de PartyTigers. KLIK HIER voor kaarten.

Muziek in de Leuttempeltjes

Live optreden van Jan Bogers en muziek van DJ Quintijn in De Kloek. Johan de Leur vanaf 0.00 uur in Café Santonio. Rubin en Danny Nicolay op Hotel-Café ’t Zonneke. In diverse kroegen kun je genieten van de Kaaiendonkse dweilbandjes zoals ’t Simpelfonisch Orkestje, Pierewaaiers, Staamp en Kruispunt. Ook dit jaar kun je je jas weer ophangen bij de Nachtwacht. Je betaalt dan 1 stapbon of 3,10 euro per jas. Ben je je bonnetje kwijt, dan kun je tegen sluitingstijd alsnog je jas ophalen. Vandaag is de garderobe open tot 4.15 uur.

Jouw event in onze Kaailender?

Organiseer jij deze carnaval ook een activiteit en wil jij vernoemd worden in onze Kaailender? Mail dan meer info naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen