Kaailender: wat is er te doen op maandag?

Foto: Oosterhout Nieuws

Er worden volop feesten georganiseerd in Kaaiendonk. Dagelijks lichten wij deze evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

Kaai-Online

Ook dit jaar kunnen alle Snotnarren tijdens carnaval de dag beginnen met KaaiOnline, hét kinderprogramma van Kaaiendonk. Je kunt KaaiOnline iedere ochtend om 8.11 uur zien tot en met dinsdag via DEZE LINK.

Boerenbruiloft

Zouden ze dit jaar weer ‘ja’ zeggen, Jaonus en Hendrien? Er is van alles te doen voor de Snotnarren en er zijn eetkraampjes! Kom met de hele familie naar de boerenbruiloft op carnavalsmaandag vanaf 13:00 op de Markt van Kaaiendonk. Om 13:30 uur vindt de ceremonie plaats.

1884 BOMBASTplein

Om 13.00 uur wordt op de Markt gestart met de ‘1884 Photo Booth’ en van 15.00 uur tot 16.00 uur is het tijd voor de ‘1884 Bingo Ballen Leut’, met live bingo en entertainment van MC MARVIN. Van 16.00 tot 17.00 uur de spectaculaire afsluiting met DJ Ron.

1e Open Urban Biljart Traject

KBV Keus Zat organiseert vanaf 13.00 uur op diverse plaatsen in de Kaaiendonkse binnenstad vanmiddag de eerste editie van het Open Urban Biljart Traject.

Ronde van de Zandheuvel

De wielerverenigingen, WTC Klein Verzet en Topbers organiseren op maandag vanuit hun thuishonk Hotel-Café ’t Zonneke weer een ludieke wielerronde met sportief karakter en flexibele afstand. Nieuw dit jaar is de Kinderronde van de Zandheuvel waarmee het leutige
festijn aftrapt.Inschrijven voor de ronde vanaf 13.11 uur, € 3,33 p.p. Start onder aanvoering van de ronde Miss en speaker om 14.11 uur. Aansluitend prijsuitreiking en loterij. Dit jaar zullen Fietsmaatjes Oosterhout en Inloophuis Poppy’s worden gesteund met de opbrengst.

PeppiLambal 2024

Vanaf 14.30 uur in De Kletsereij met spelletjes, snoep en ranja voor de kids, bitterballen, worst en kaas, een meet en greet met Mienus XV en zijn Groot Gevolg en een optreden van Stamp. Voor iedereen die vooraf heeft ingeschreven het collectors item dat iedereen wil hebben: de Peppi Lam Button 2024.

Kinder-Carnavalsmodeshow

Kinderen van 0 tot 12 mogen op de catwalk van Café Oud Brabant tussen 14.30 en 16.00 uur hun mooiste, fleurigste, gekste, meest carnavaleske uitdossing showen. Presentatie is in handen van Nadya! Deelname is gratis en vooraf inschrijven is mogelijk, maar spontane deelname wordt ook toegejuicht.

Pierewaaiersbal

Vanaf 18.00 uur is het in La Cantina weer tijd vier het traditionele Pierewaaiersbal met veel kapellen, o.a. Pierewaaiers, Staamp, ’t Simpelfonisch Orkestje, de Jeugdhofkapel, de Hofkapel, Kruispunt, de Koele Band, d’Askruizen, Hofrakkers, de Roodneuzen.

Het Dak Eraf! Kapellenfestival

John van Bavel en Ton Verijke zijn deze traditie jaren geleden gestart en ook dit jaar zijn verschillende kapellen uitgenodigd om gewoon lekker te komen spelen: Het dak eraf! Met dit jaar op het podium: Hoezo?, De Hofrakkers, D’Askruizen, Jeugdhofkapel, Staamp!, ’t Simpelfonisch Orkestje (& Adèle) & Kaaikrakers

Muziek in de Leuttempeltjes

Live optreden van Moreno van Rijthoven in ’t Zonneke. Op het Hatsiedekeeplein kun feesten met de Dorini’s. Bij Santonio is vanaf 22.00 uur DJ Jeff Beats in the house en in De Kloek is het Oud-Hollandsche spelletjesmiddag. In diverse kroegen kun je genieten van de Kaaiendonkse dweilbandjes zoals ’t Simpelfonisch Orkestje, Pierewaaiers, Staamp en Kruispunt. Ook dit jaar kun je je jas weer ophangen bij de Nachtwacht. Je betaalt dan 1 stapbon of 3,10 euro per jas. Ben je je bonnetje kwijt, dan kun je tegen sluitingstijd alsnog je jas ophalen. Vandaag is de garderobe open tot 2.15 uur.

Jouw event in onze Kaailender?

Organiseer jij deze carnaval ook een activiteit en wil jij vernoemd worden in onze Kaailender? Mail dan meer info naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen