Kaailender: wat is er te doen op dinsdag?

Foto: Oosterhout Nieuws

Er worden volop feesten georganiseerd in Kaaiendonk. Dagelijks lichten wij deze evenementen toe zodat jij helemaal up-to-date bent!

Kaai-Online

Ook dit jaar kunnen alle Snotnarren tijdens carnaval de dag beginnen met KaaiOnline, hét kinderprogramma van Kaaiendonk. Je kunt KaaiOnline iedere ochtend om 8.11 uur zien tot en met dinsdag via DEZE LINK.

Ronde van ’t Rutselbos

Zolang het maar wielen heeft. Nou ja, zelfs dat hebben niet alle deelnemers! Hoeveel rondjes leg jij af? Het maakt niet uit! Meedoen met de Ronde van ’t Rutselbos is verzekerd zijn van een heleboel leut!   De Ronde start om 13.11 uur bij ’t Bosje aan de Bosstraat.

Kinderkopkesoptocht

Vanmiddag start om 14.11 uur de Kaaiendonkse Kinderkopkesoptocht. De route loopt vanaf de Heuvel via de Arendstraat, Kerkstraat en Markt naar de Klappeijstraat. Inschrijven voor de Kinderkopkesoptocht kan tussen 12.30 en 13.30 uur bij Brasserie ’t Arendsnest (naast de HEMA). Hier kunnen ook de optochtnummers worden opgehaald.

Pannenkoeken bij La Cantina

Na de Kinderoptocht zijn er gratis pannenkoeken bij La Cantina. Muziek wordt gedraaid door DJ Roos.

Gruuntjes Knalfuif!

We sluiten carnaval voor de Snotnarren af met een groots kinderfeest! Vanaf 16:11u in de Theater de Bussel met DJ, Suprise act, Kids Only dansvloer en nog veel meer leuks voor de Snotnarren. Met om 16:30 uur de prijsuitreiking van de Kinderkopkesoptocht en om 17:30 uur het afscheid van Kaaike.

Afsluitingsfeest Hatsiekedeeplein

Nadat we afscheid hebben genomen van Kaaike zal “van Eigen Bodem” het Hatsiekedeeplein nog eenmaal deze carnaval helemaal uit zijn dak laten gaan! Ze spelen tot de officiële afsluiting op de Markt zodat we met z’n allen deze editie kunnen afsluiten!

Dun Afsluiter

Volgens goed gebruik sluiten Hofkapel de Smulnarren en de mannen van Staamp! hun carnaval samen af in Café Oud Brabant met het traditioneel Kaaiendonks slotconcert.  Geen onzin, geen speeches, gewoon volle bak feest.

Afsluiting carnaval 2024

Om 23.25 uur begint op de Markt de afsluiting van carnaval 2024. Prins Mienus XV sluit met zijn groot gevolg het carnaval af. Het huwelijk van Jaonus en Hendrien wordt ontbonden, de sleutel wordt weer overhandigd aan de burgemeester, en de vlaggen worden gestreken. Prins Mienus XV maakt het motto voor carnaval 2025 bekend voordat hij alle Smulnarren en Smulnarinnekes uitzwaait. En we nemen afscheid van onze Heer Adjudant.

Muziek in de Leuttempeltjes

Feestzanger Damian is vanavond te vinden in Santonio. In diverse kroegen kun je genieten van de Kaaiendonkse dweilbandjes zoals ’t Simpelfonisch Orkestje, Pierewaaiers, Staamp en Kruispunt. Ook dit jaar kun je je jas weer ophangen bij de Nachtwacht. Je betaalt dan 1 stapbon of 3,10 euro per jas. Ben je je bonnetje kwijt, dan kun je tegen sluitingstijd alsnog je jas ophalen. Let op! Vandaag is de garderobe open tot 0.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen