Golf met Poppy’s mee tegen kanker!

Foto: Poppy's

Op 12 oktober 2019 organiseert Inloophuis Poppy’s voor de tweede keer een Benefiet Golfwedstrijd op Landgoed Bergvliet.

Eerste lustrum Poppy’s

De viering van haar 1e Lustrum viert Inloophuis Poppy’s met een Benefiet Golfwedstrijd op Landgoed Bergvliet. Vanaf 12.00 uur word je in het Paviljoen van de golfbaan met koffie, thee en iets lekkers ontvangen. Na een eerste kennismaking met de flightgenoten gaat het hele gezelschap rond 12.45 uur in gezelschap van topgolfer Rogier Mol (4e van Nederland) richting de startholes. Om 13.00 uur klinkt het startschot voor de 18 holes-wedstrijd ‘met hindernissen’, zoals ‘beat the pro’. Gelukkig verzacht de baancatering mogelijke teleurstellingen. Bij binnenkomst wacht een welverdiende borrel en onder het genot van een hapje en drankje ontvangen de winnaars hun schitterende prijzen. De dag wordt afgesloten af met een uitgebreid BBQ-diner, verzorgd door de keukenbrigade van Landgoed Bergvliet.

Waarom Poppy’s?

Inloophuis Poppy’s is een ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt is door kanker. Een plek waar je niet met ‘ziek zijn’ bezig hoeft te zijn; bijna alles kan, niets moet. Poppy’s is ongedwongen en huiselijk. De ca. 80 vrijwilligers van het inloophuis organiseren tal van activiteiten: yoga, wandelingen, lezingen en meer. Ons gastteam staat altijd klaar met een ‘bakkie troost’ en een luisterend oor. Het Inloophuis ontvangt geen structurele subsidie en is afhankelijk van giften en donaties. Met deze Benefiet Golfwedstrijd help je dus mee om het belangrijke werk voort te zetten!

Meer informatie

Zaterdag 12 oktober dus de Benefiet Golfwedstrijd voor Poppy’s op Golfbaan Landgoed Bergvliet aan de Salesdreef 2. Wil je erbij zijn? Inschrijven kan via onderstaande link. Heb je allergieën of dieetwensen? Geef dat dan aan op het inschrijfformulier. Ook als je een buggy wenst voor de wedstrijd (eigen kosten), dan kun je dat hier kenbaar maken. Voor deze geheel verzorgde dag betaal je € 150,- p.p. Voor degenen die nog niet golfen, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een clinic van 2½ uur. De kosten hiervoor zijn € 125,- p.p. Als je partner niet golft, maar ’s avonds wel aan wil sluiten voor het diner, kan dat zeker. De prijs hiervoor bedraagt € 75,-.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen