Jeugdgroep Zoldertejater speelt komische voorstelling ‘ZOO’

Jeugdgroep 2020
Foto: Zoldertejater

De Jeugdgroep van het Zoldertejater speelt op zaterdag 18 en zondag 19 januari het stuk ‘ZOO’ in Theater de Bussel.

Jeugdgroep Zoldertejater

De jeugdgroep van Zoldertejater bestaat al zo’n 20 jaar en bestaat momenteel uit vijftien leden van 14 tot 21 jaar. De jeugdleden hebben in de afgelopen jaren veel serieuze stukken gespeeld en wilden daarom wat anders gaan spelen. De jeugdgroep van Zoldertejater opent 2020 daarop met een knallende komische jeugdvoorstelling: ‘ZOO’. De regie is in handen van Margot Janssens die al 26 jaar bij het Zoldertejater zit en eerder al enkele kinderstukken heeft geregisseerd.

‘ZOO’

Naar de dierentuin is altijd een gezellig dagje uit voor iedereen. Maar of dat geldt voor alle bezoekers van de ZOO van Zoldertejater dit jaar, is de vraag. Waarom zijn er nukkige bezoekers, verdrietige bezoekers en zoeken sommigen met spoed naar de uitgang? En wat komen die 4 nette dames doen in de dierentuin? En het kinderfeestje ziet er ook niet zo gezellig uit als het zou moeten zijn….En wat doet een blinde man in een dierentuin? Er hangt ook liefde in de lucht, vervlogen liefde vluchtige liefde en ontluikende liefde.
Het personeel doet zijn best om iedereen een gezellige dag te bezorgen. Feit is wel dat je na een dagje ZOO er als een ander mens uitkomt!

Meer informatie

De Jeugdgroep van het Zoldertejater speelt de voorstelling ZOO op 18 januari om 20.15 uur en op 19 januari om 14.15 uur in de Kleine Zaal van Theater de Bussel. Kaarten kosten 9 euro per stuk en zijn via de onderstaande link direct te bestellen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden