Laat je auto wassen en steun het Rode Kruis

Foto: 't Vosje (via Facebook)

Wanneer je vandaag je auto laat wassen bij ’t Vosje, dan doneren zij 1 euro per wassing aan het Nederlandse Rode Kruis.

Per wassing 1 euro naar het Rode Kruis

Op Tweede Paasdag 13 april komt autowasserij’t Vosje in actie voor het Nederlandse Rode Kruis. Ongeacht welk programma je kiest doneren zij vandaag 1 euro aan het Rode Kruis. Uiteraard bestaat er de mogelijk extra te doneren in de speciale donatiebox bij de wasserij of via de link onderaan dit artikel. De nieuwe Oosterhoutse autowasserij wil met deze actie een steentje bijdragen in strijd tegen corona. Uiteraard houden zij zich aan de regels van het RIVM en vandaag kun je geen stofzuigers gebruiken en geen VIP-behandeling late uitvoeren.

Steun het Rode Kruis

Mede dankzij donaties kan het Rode Kruis medewerkers en vrijwilligers inzetten om ondersteuning te bieden tijdens deze noodsituatie. Een paar voorbeelden op een rij:

  • De hulpverleners helpen in heel Nederland bij zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en huisartsenposten. Ze vervoeren patiĆ«nten, ondersteunen de overbelaste voedselbanken en verzorgen de coronapatiĆ«nten die worden opgevangen in diverse hotels verspreid over het land.
  • Ook verzamelt het Rode Kruis beschermingsmiddelen, zoals brillen, maskers en handschoenen, zodat het zorgpersoneel veilig kan blijven werken.
  • De hulporganisatie biedt ook praktische ondersteuning aan mensen die er alleen voor staan of in quarantaine zitten. De vrijwilligers doen boodschappen, helpen met het aanschaffen van medicijnen, laten de hond uit, geven advies en bieden een luisterend oor.
  • En er is een hulplijn geopend waar bellers vragen kunnen stellen over het coronavirus of als zij zich zorgen maken over iemand in hun omgeving. Inmiddels zijn al meer dan 13.000 telefoontjes binnengekomen.

Je vindt ’t Vosje aan de Muntstraat 26, vlakbij het crematorium op industrieterrein De Vijf Eiken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden