Altijd al in Kaaiendonkse kleuren willen wielrennen?

Foto: Jaco Putter (via Facebook)

Speciaal voor alle Kaaiendonkse wielrenners bedacht de Oosterhouter Jaco Putter het Kaaiendonkse Wielrenshirt met bijpassende bandana.

Kaaiendonkse levensstijl

“Kaaiendonkers zijn BourgondiĆ«rs. Maar dat betekent niet alleen lekker eten en drinken maar ook lekker sporten en bewegen! En wat is er leuker om dan elkaar tegen te komen te herkennen en overal te laten zien dat jij trots bent op die Kaaiendonkse levensstijl!” Daarom bedacht de Oosterhouter Jaco Putter het Kaaiendonkse Wielrenshirt met bijpassende bandana. Jaco: “Binnen 8 uur waren er al 33 setjes besteld! Wat een boel fantastische reacties en ook verzoeken om het assortiment al te gaan uitbreiden met een bijvoorbeeld een loopshirt. Daar gaan we serieus naar kijken. We zijn een beetje overdonderd door het succes…”

Bestel nu!

Het Kaaiendonkse Wielershirt met bijpassende bandana wordt in beperkte oplage gemaakt voor de carnavaleske prijs van 44 euro. Het shirt los kost 33 euro, de bandana los kost 15 euro en een lange rits in je shirt in plaats van een korte kost 5 euro extra. Mail je bestelling met je naam en telefoonnummer naar [email protected] en reserveer een shirt! Na de inschrijfperiode volgt er een passessie zodat jij een perfecte maat hebt voor jouw bourgon-atletische lichaam! Vervolgens worden de shirts uitgereikt tijdens een moment waar Bourgondisch en sportief bij elkaar gaat komen. Jaco: “We zeggen niet wat we gaan doen maar neem je fiets mee!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden