Op 10 december kleur Oosterhout weer rood tijdens de Santa Run

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

Sinds deze week kun je je weer inschrijven voor de jaarlijkse Kerstmannenloop van Rotary Oosterhout en Regio voor het goede doel.

Santarun 2022

Zaterdag 10 december kleurt de Oosterhoutse binnenstad weer rood. Na twee jaar afwezigheid wordt op de winterse Markt het startschot gegeven voor de achtste editie van Rotary Santa Run Oosterhout. Deze jaarlijkse kerstmannenloop voor het goede doel is inmiddels uitgegroeid tot een gezellig evenement dat vele inwoners in Oosterhout en omgeving rondom kersttijd samenbrengt en verbindt. Op 10 november a.s. start de inschrijving voor de Santa Run 2022. Santa Run Oosterhout wordt elk jaar georganiseerd om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Dit jaar zijn dat: Inloophuis Poppy’s, Wensboom Oosterhout, Senioren Collectief Oosterhout, MHC Warande, VV SCO, EOC en Strijdo. Bij hun aanmelding kunnen lopers aangeven voor welk goed doel zij willen lopen.

Lopen in winterse sferen

Vanaf 10 december is de Markt in Oosterhout gehuld in winterse sferen. Op de gezellige ‘IJsmarkt’ kun je dan terecht om gezellig te schaatsen of wat te drinken. Het is een prachtig decor voor de start en finish van de Santa Run Oosterhout. Ook dit jaar loopt de route van circa 3 km door het centrum van Oosterhout. Of je nu hardloopt, wandelt of huppelt…het plezier staat voorop en als kers op de taart steun je een goed doel. Jong of oud, iedereen kan dus meedoen met de Santa Run. De warming-up start om 15.45 uur en het startschot valt om 16.00 uur. Om 16.45 uur worden de medailles en cheques uitgereikt.

Schrijf je nu in!

Meedoen kost 10 euro per persoon. Je ontvangt dan een kerstmanpak, startnummer, medaille en je sponsort het goede doel waar jij voor kiest. Inschrijven kan eenvoudig via de link onderaan dit artikel. Je kunt dan aangeven voor welk goed doel je wilt meelopen. Vanaf 1 december kun je je kerstmanpak en je startnummer ophalen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen