Chordanova viert 35-jarig bestaan met jubileumvoorstelling ‘Op Zoek’

Foto: Gemengd Zangkoor Chordanova

Op 23 en 24 maart viert Gemengd Zangkoor Chordanova haar 35-jarig bestaan met twee spetterende voorstellingen in Theater de Bussel.

Gemengd Zangkoor Chordanova

In het voorjaar van 2024 bestaat Gemengd Zangkoor Chordanova 35 jaar; een gebeurtenis die gevierd moet worden! Chordanova geeft twee jubileumconcerten onder de titel “Op Zoek…” en zal daarbij ondersteund worden door een combo van Oosterhoutse muzikanten en diverse onverwachte, eveneens Oosterhoutse gasten. Oude succesnummers zullen afgewisseld worden met nieuw repertoire, terwijl de geschiedenis van het koor nauw verweven wordt met de geschiedenis van Oosterhout.

Volop repeteren

Afgelopen week repeteerde het jubilerende koor voor het eerst met het Combo. Heerlijke klanken van de instrumenten vermengden zich met de koorklanken. Natuurlijk was het even wennen voor de koorleden om de aanvullende muzikale klanken erbij te horen. Dirigente Marcella van der Heijde-Keijzer gaf leiding aan het geheel en samen klonk het al heel mooi.  Mary-Jane van Baal, dansdocent bij h19 kwam kijken en heeft een aantal opnamen meegenomen waarop de dansgroepen Choque en Choque proof gaan oefenen. Zij zullen op een aantal werken hun dansen vertonen tijdens de Jubileumvoorstelling.

Kaartverkoop gestart

Kaarten voor de juibileumvoorstellingen op 23 maart om 20.15 uur en 24 maart om 15.00 uur zijn verkrijgbaar via de onderstaande link. Kaarten kosten 25 euro per stuk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen