Kandidatenlijst en verkiezingsslogan van PRO Oosterhout bekend

In het afgelopen weekend is de kandidatenlijst van de nieuwe politieke partij PRO Oosterhout vastgesteld. De volgorde is als volgt: 1.Paul Kerseboom (lijsttrekker), 2. Jan Beijer, 3. Anita van der Schriek,4. Peter de Hoogh, 5. Peter Suurland, 6.Liesbeth Lente, 7.Diana Nooten, 8. Anton Boot 9. Annemarie Verbunt.

Paul Kerseboom legt uit: “Er is bovendien een werkgroep samengesteld die het programma verder gaat uitwerken. Dit gebeurt aan de hand van de kernwaarden waaraan PRO Oosterhout zich wil houden. We gaan uit van de kracht, kennis en kunde van de mens, de inwoner van Oosterhout.”
“We bedrijven, samen met die inwoners, hedendaagse politiek. Daarin staan positief denken, kansen zien en kansen oppakken, verbinden, faciliteren, meedenken en meepraten centraal. Via de moderne media willen wij met regelmaat de mening van onze inwoners peilen. Ook zullen wij direct betrokken inwoners, instellingen en bedrijven benaderen als er zaken op de agenda van de gemeenteraad staan die hen betreffen. Wij willen een nieuw positief geluid laten horen en ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen. Zie voor meer informatie onze website: www.pro-oosterhout.nl  Onze slogan voor de verkiezingen is: Met VEERkracht de toekomst In” aldus Kerseboom
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen