Te weinig sponsors: Zomercarnaval 2015 gaat niet door

Foto: Harry van Aperloo

 

De afgelopen jaren heeft Stg De Gangmaokers, als Non-profit organisatie, voor de stad Oosterhout een prachtig Tropisch evenement van hoog niveau kunnen organiseren, waar heel veel mensen, bezoekers en vrijwilligers, met heel plezier op konden terugkijken. Dit, voor het Brabantse Oosterhout relatief vrij jonge evenement is met veel succes neergezet en heeft vanaf het begin bewezen een prominente plaats in te mogen nemen tussen alle andere Oosterhoutse evenementen. Dit natuurlijk mede dankzij de vele sponsoren, de vele vrijwilligers en alle enthousiaste deelnemers aan de Parade.

Dit jaar blijkt helaas dat het voor de vele sponsoren, die het Zomercarnaval de voorgaande jaren een warm hart hebben toegedragen, onmogelijk is om het Kaais Zomercarnaval voor de komende editie weer deels dan wel volledig te steunen. Ook nieuwe sponsoren hebben zich moeten beperken. De crisis is blijkbaar nog niet geheel voorbij. Daarbij komt nog dat we van de gemeente Oosterhout helaas ook minder subsidie toegezegd hebben gekregen dan het bedrag van voorgaande jaren.

Gevolg hiervan is helaas wel dat Stg De Gangmaokers over te weinig financiële middelen beschikken, om een evenement, gelijkwaardig aan de voorgaande jaren, te organiseren. Alle mogelijke opties zijn uit de kast gehaald, van alle kanten beoordeeld en we hebben er alles aan gedaan, alles wat mogelijk is, we zijn weken, eigenlijk maanden al bezig geweest om een zo positief mogelijk resultaat neer te kunnen zetten, maar helaas…..het heeft niet mogen baten.

 

Inmiddels zijn er alweer diverse gesprekken gaande geweest met de gemeente de grote sponsors. Dat betekent dat er nu al een goed begin is gemaakt om voor volgend jaar het Kaais Zomercarnaval weer te kunnen organiseren en op grootse wijze neer te kunnen zetten. Zoals het er nu naar uitziet zal dan ook op zondag 4 september 2016 weer een spetterend festijn worden neergezet; een evenement om alvast naar uit te kijken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen