Last dance voor ‘Cis en Ro’ van de Fever

Foto: Fever Oosterhout

Het zat er al een tijdje aan te komen. Eerder ketste een verkoop van Cafe Fever nog af, maar nu is de kogel door de kerk. Op 25 juli dansen Cisca en Ronald hun “last dance” in hun Fever, want Fever is verkocht. “Fever is een soort van gevoel geworden, Fever staat voor respect voor anderen en doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, wees gewoon wie je bent en probeer je niet meer voor te doen dan dat je bent want in Fever is iedereen gelijk.”, zo lezen we op hun website. We zullen deze Oosterhoutse horeca-ondernemers met het hart op de juiste plek gaan missen! Hieronder de tekst van hun blog:

“Een aantal zullen wel inmiddels op de hoogte zijn maar aan het eind van deze maand zullen zij, Cisca en Ronald, Fever gaan verlaten. Fever is reeds verkocht.

Afgelopen zondag tijdens het Pruvenement hebben wij ons 10-jarig jubileum in stilte gevierd samen met wat intimi en ons personeel. 10 Jaar geleden tijdens het Pruvenement hadden wij onze opening van Fever wat destijds een heel experiment was zowel voor ons als voor Oosterhout. Fever was iets totaal nieuw, de muziek, de kleuren, het concept van zowel uitgaan als cafe, zowel overdag als s’avonds open, een groot terras en een uitgaansfunctie.

Ik kan ook wel zeggen na 10 jaar dat het concept is geslaagd, het heeft de tand des tijds overleeft en Fever is een begrip geworden, ieder jaar zijn er weer velen die Fever een bezoek brengen zeker ook de mensen die op campings staan in en om Oosterhout. Ook bij de gemeenten buiten Oosterhout is Fever een bekende. In 10 jaar hebben ook bekende zangers en zangeressen uit de 90’s Fever aangedaan, zoals Twenty4Seven, T-Spoon, Shady van Paul Elstak, DJ Ben Liebrand, de Party Animals, ik heb nog wel wat 90’s artiesten op mijn verlanglijstje staan maar daar ontbreekt de tijd helaas voor.

Na 10 jaar terugkijken zijn wij allebei zeer trots op hetgeen wij bereikt hebben en dat hebben wij niet alleen gedaan maar samen met onze FeverCrew, trouwe medewerkers waarvan sommigen al 10 jaar bij ons werken en die altijd voor ons en onze gasten klaarstaan. De FeverCrew zijn ook horecamensen die nooit bij een ander horecabedrijf hebben gewerkt omdat het Fever bloed bij hun door de aderen stroomt, het is een hecht team die sterk is omdat ze bij elkaar horen zoals een soort van familie.

Ook onze vaste gasten die er weer iedere week zijn en sommigen ook al 10 jaar hebben Fever gemaakt tot wat het is, trouwe mensen met het hart op de juiste plaats, nooit een verkeerd woord over Fever, mensen op wie je als ondernemer kunt bouwen. Sommige gasten hebben wij volwassen zien worden, zien trouwen en zelfs kinderen zien krijgen, zoveel is er in die 10 jaar gebeurd.

Fever is een soort van gevoel geworden, Fever staat voor respect voor anderen en doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, wees gewoon wie je bent en probeer je niet meer voor te doen dan dat je bent want in Fever is iedereen gelijk, dat geldt voor de gasten als voor de Crew en voor onszelf, ook wij maken de toiletten schoon en ruimen de kots van anderen op. Gasten die misschien eens dronken worden en wat vervelend die gooi je niet met geweld de straat op, die breng je naar een taxi en ben je een directeur die zich misdraag dan ga je er net zo makkelijk uit als ieder ander. Personeel helpt elkaar aan het eind van de avond en gaan niet eerder zitten voordat iedereen klaar is.

Wij zijn nu klaar met Fever, het leven gaat verder ook voor ons, wat wij nu gaan doen is niet bekend. Cisca is aan het leren voor bijzonder trouw ambtenaar, dus mensen kunnen haar gaan inhuren om hun trouwbelofte af te leggen. Ronald heeft nog heel wat dingetjes te doen zoals zijn bus wassen en uit stofzuigeren.

Mensen iedereen ontzettend bedankt voor een mooie tijd in ons leven, wij zijn daarvoor zeer dankbaar en we zullen jullie nooit vergeten.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen