Eerste JCI Film in het Park een groot succes

Vrijdagavond begon het weekend voor veel Oosterhouters met een heerlijke filmavond in het Slotpark. Speciaal voor het 40 jarig jubileum van JCI Oosterhout (voorheen JuniorKamer) was alles uit de kast gehaald om Oosterhout een passend cadeautje te geven. Ruim 750 personen kwamen af op deze grote openluchtbioscoop, die in samenwerking met het Filmhuis Oosterhout in het Slotpark Oost was opgesteld.

Goed, er waren wat aanloopproblemen met de ondertiteling. Maar toen dat was verholpen, hebben naar schatting ruim 750 personen de film Chef gezien. Met picknickkleedjes, rose en campingstoeltjes was het een grote gezellige boel in het Park. Filmhuis Oosterhout had ook een klein standje waar verse popcorn, biertjes en fris gekocht konden worden.

Na dit evenement maakt JCI Oosterhout zich alweer op voor het volgende event. Op 17 oktober organiseert deze club alweer de derde editie van de Bockparty in Stadstuin de Schelp. Uiteraard lees je op oosterhout.nieuws.nl meer informatie zodra die beschikbaar is!

Onze fotograaf Petra Köpp was aanwezig bij JCI Film in het Park en maakte voor ons enkele foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen