H & M Oosterhout opent op woensdag 21 oktober

Foto: H & M

Op woensdag 21 oktober opent H&M om 10.00 uur haar eerste winkel in Oosterhout. De nieuwe H&M-vestiging in winkelcentrum De Arendshof biedt met een oppervlakte van maar liefst 2045 m² een brede en gevarieerde selectie aan mode – van tijdloze basics tot de allerlaatste trends. In de nieuwe winkel zullen alle fashion collecties verkrijgbaar zijn: zowel de dames-, heren-, Divided als de baby en kidscollecties (maat 56-170) met de laatste must-haves en tijdloze basisstukken. Accessoires, schoenen en lingerie maken de winkel compleet.

“We zijn ontzettend trots op deze nieuwe winkel”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland. “We hebben hier genoeg ruimte om de klant ons volledige fashion assortiment te kunnen bieden, dus ook de speciale collecties H&M Sport, Divided Grey, H&M+ en Mama. Bovendien is de winkel heel overzichtelijk doordat alles gelijkvloers is”.
De winkel zal dagelijks worden aangevuld met nieuwe artikelen en geeft de klant de inspiratie om een eigen fashion statement te maken. Hierbij biedt H&M altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier.

De feestelijke opening zal plaatsvinden om 10.00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van 5 tot maximaal honderd euro. Ook zijn er leuke giveaways en krijgen klanten een speciale polaroidfoto van zichzelf mee. Kinderen kunnen op deze dag een glittertatoeage krijgen of professioneel worden geschminkt.

H&M’s textielinzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’, geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in de winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 25 oktober dubbele kortingsbonnen. Meer informatie is te vinden op www.hm.com/longlivefashion.

H&M opende op 31 augustus 1989 haar eerste winkels in Nederland. Op dit moment zijn er 123 H&M-winkels verspreid over 76 plaatsen in Nederland. De vestiging in Oosterhout wordt de 124ste H&M-winkel in Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen