Bieb weer terug naar De Bussel

Foto: Theater de Bussel

Zondag 15 november is de laatste openingsdag aan het Arendsplein. Van 15 tot en met 28 november kunt u niet terecht in de bibliotheek in het centrum van Oosterhout. Vanaf zondag 29 november 13.00 uur bent u van harte welkom op de nieuwe locatie: Torenstraat 8.

Belangrijk om te weten:

  • Bibliotheek Dommelbergen is van 15 t/m 28 november extra geopend. De openingtijden zijn dan gelijk aan de openingstijden van Oosterhout Centrum (m.u.v. zondag 22 november).
  • Wanneer u reservering plaatst tijdens de sluitingsperiode, kies dan een van de andere bibliotheken van Theek 5 als ophaallocatie.
  • De uitleentermijn van materialen wordt in de sluitingsperiode met twee weken verlengd. Dus als uw uitleentermijn in de sluitingsperiode valt, wordt deze automatisch verlengd met twee weken.
  • Uiteraard bent u van harte welkom u in onze andere 12 vestigingen, waaronder de bibliotheken in Dommelbergen en Oosterheide.

Grote verkoop cd’s en games
Op zaterdag 14 en zondag 15 november gaan in bibliotheek Oosterhout Centrum alle cd’s en games in de verkoop. Voor maar 2 euro per stuk kunt u de leukste cd’s en games uitzoeken. Bibliotheek Oosterhout is op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Met de komst van YouTube, Spotify, Muziekweb en tal van andere mogelijkheden om muziek te beluisteren en games te downloaden is de belangstelling voor het lenen van cd’s en games in de bibliotheek sterk verminderd. Bibliotheek Oosterhout heeft daarom besloten om de muziekcd’s en games uit de collectie te halen en niet mee te nemen naar de nieuwe locatie.

Feestelijke openingsweek
Van zondag 29 november t/m zaterdag 5 december is het feest in Bibliotheek Oosterhout. Samen met Theater de Bussel en de VVV wordt het een week vol feestelijke activiteiten. Houd de media in de gaten voor het programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen