Film in het Park wordt verplaatst

Foto: JCI Oosterhout

Het KNMI heeft voor vandaag code geel afgegeven voor hevige regen en onweersbuien. Net op de dag dat JCI Oosterhout haar gratis Openluchtbioscoop had gepland in het Slotpark. De organisatie laat weten dat het evenement vandaag niet doorgaat, maar wordt verplaatst naar 3 september.

Bart Stadhouders van JCI Oosterhout: ” Wij vinden het als organisatie bijzonder jammer dat we het gratis Film in het Park voor vandaag moeten afgelasten. We kunnen geen enkel risico lopen en mogen de veiligheid van onze bezoekers niet in gevaar brengen. We hebben de verschillende weerapps goed in de gaten gehouden en zelfs overleg gehad met de vliegbasis. Het risico op onweer is simpelweg te groot. In goed overleg met gemeente is er daarom al een nieuwe datum geprikt.

Op 3 september vertonen wij alsnog de twee gratis films in het Slotpark!”

JCI Oosterhout organiseert dit jaar voor de tweede keer het gratis evenement Film in het Park. Nu dus op 3 september. Je kunt dan ’s middags vanaf 15.30 uur genieten van de familiefilm Binnenstebuiten en vanaf 19.30 uur wordt de film OneDay vertoond. Kaarten zijn dus niet nodig, het evenement is gratis te bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen