Televisieprogramma zoekt verhalen ongevallen Oude Veerseweg

Foto: SBS6

Voor het SBS6 televisieprogramma “De Gevaarlijkste Wegen van Nederland” wordt momenteel research gedaan naar de Oude Veerseweg/Oosterhoutseweg.

In het programma De Gevaarlijkste Wegen van Nederland op SBS6 worden de onveiligste verkeerslocaties van ons land belicht. Deze variëren van onoverzichtelijke kruisingen tot onbemande spoorwegovergangen en zogenoemde dodenwegen. Het programma stelt zich ten doel om deze riskante locaties op te sporen, te onderzoeken wáár het misgaat en zo mogelijk een oplossing te bieden. Leidraad hierbij zijn signalen van burgers die vrezen voor de verkeersveiligheid in hun straat, wijk, dorp of stad. 

De redactie van het progamma is op dit moment zoek naar mensen die een ongeluk hebben meegemaakt op de Oude Veerseweg/Oosterhoutseweg, de weg naar Raamsdonksveer parallel aan de A27. De redactie zou deze mensen graag willen spreken over hun ervaringen. Wie weet wat een dergelijk programma kan doen om de veiligheid op deze weg te verhogen.

Ben jij of ken jij iemand die op de Oude Veerseweg/Oosterhoutseweg een auto-ongeluk heeft gehad? Stuur dan een mailtje met jouw contactgegevens naar [email protected] 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen