Afvalrace: De eerste blog van René

Foto: Bianca Dijck/ Flits en Klik
Sinds deze week zijn de kandidaten van de Afvalrace Dongen/Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in het komende half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de eerste blog van René.
Dit wordt mijn eerste blog en ik ben niet zo’n goede schrijver haha.
Ik ben dus René en ik ben 35 jaar. Ik heb in mijn hele leven veel gesport tot ik 7 jaar geleden pfeiffer kreeg. Een jaar lang heb ik niets kunnen doen en heb zelfs aangepast werk gehad. Na dat jaar ben ik weer gaan proberen te sporten maar tot mijn frustratie leek het alsof ik niks opbouwde.
Dit heeft 3 jaar geduurd waarin ik meerdere keren geprobeerd heb het op te pakken maar het gevoel kreeg dat het niet wilde lukken. In deze 3 jaar heb ik 3 prachtige jongens gekregen.  Het heeft wel erg veel tijd in beslag genomen waardoor er weinig tijd over bleef.
De reden waarom ik nu gekozen heb om me aan te melden bij de Afvalrace is dat ik een energieke vader wil worden voor mijn 3 jongens en ook heel erg graag mijn vriendin weer een energieke en vrolijke vent wil geven, die niet meer ’s avonds  in slaap valt omdat hij uitgeput is.
Ik ben het dus zat om me futloos te voelen en niet lekker in me vel te zitten. Dit is niet goed voor mij maar al helemaal niet goed voor de jongens en mijn vriendin. Die verdienen een energieke vader/vriend, eentje die elke min van de dag er voor ze kan zijn.
De Afvalrace Dongen/Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door:
sponsors-afvalrace
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen