Duidelijkheid over nieuwe Prins Carnaval

Foto: oosterhout.nieuws.nl

Kerstmis moet nog komen, maar toch wil iedereen graag een antwoord hebben op de vraag wie tijdens carnaval de nieuwe Prins gaat worden. Wordt het Prins Mienus XIV of toch Prinses Mina I? Of gaan we het een jaar doen met een Regent, een soort tijdelijke Leutvorst?

Speciale Verenigingenavond

Oosterhoutse Carnavalsstichting De Smulnarren laat weten dat er op vrijdag 13 januari 2017 in ieder geval een einde gaat komen aan alle onzekerheid. Kaaiendonk krijgt antwoord op de vraag wie de sleutel van de burgervader in ontvangst zal nemen op carnavalszaterdag. En natuurlijk is niet voor niets vrijdag de 13e uitgekozen…Geluk ies immers van de Zotte!

Iedereen is welkom

Op deze speciale Verenigingenavond worden niet alleeen alle 111 verenigingen en stichtingen uit het Kaaiendonkse carnaval uitgenodigd, maar ook alle carnavalsvierende Kaaiendonkers. Het feest zal plaatsvinden op 13 januari in Leuttempel De Bussel en de entree is gratis.

Ook traditionele Lintjesregen

Op deze avond worden ook de traditionele onderscheidingen uitgereikt aan iedereen die zich in dienst heeft gesteld van het Rijk der Smulnarren. Wil je nog iemand voordragen voor een Prinselijke Onderscheiding, dan tref je het formulier HIER. Let op! De aanvraag moet uiterlijk 7 januari binnen zijn!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen