Mysterie van de gekleurde fietsen is opgelost

Foto: Bert Kandel

Het raadsel van de gekleurde fietsen in Oosterhout is opgelost! Dinsdagmiddag verschenen er op die fietsen bordjes. Daarmee werd de opening van de mountainbikeroute Vrachelen vrijdagmiddag 10 februari aangekondigd. En verder werd de aandacht gevestigd op de Cross for the Crocus (CFTC) , een mtb-tocht voor het goede doel op zondag 19 februari.

Bert Kandel was de bedenker van deze stunt. Hij voerde die namens de Stichting Wielerpromotie Oosterhout uit met zijn medebestuurslid Peter van Stratum. Zij noemen de actie zeer geslaagd omdat er het hele weekend in Oosterhout druk over gespeculeerd werd. Met opzet waren de meeste fietsen rood en groen gekleurd. De Kaaiendonkse carnavalskleuren.  De paarse fietsen verwijzen naar de Cross for the Crocus.

Volgende week worden de fietsen weer door beide heren verwijderd. De fietsen worden dan gratis ter beschikking gesteld aan carnavalsvierders op voorwaarde dat zij meedoen aan de fietsronde van het Rutselbos, op carnavalsdinsdag. De fietsen zijn af te halen dinsdag 21 en donderdag 23 februari van 19 tot 21 uur aan de Nieuwe Bouwlingstraat 21 (Frank Backx). Als er dan nog fietsen over blijven kunnen die bij D’n Bal worden afgehaald voordat de Ronde van Het Rutselbos begint.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen