De Oosterhoutse is gastheer voor het Team JLR van Rowin Caron

Foto: Oosterhoutse Golf Club

Op dinsdag 25 april was De Oosterhoutse Golf Club gastheer voor een wedstrijd van het team JLR. Dit zijn Jeroen Krietemeijer, Lars van Meijel en Rowin Caron, die dit jaar professional zijn geworden en naar buiten toe samen optrekken met zijn drieën.  Zij zijn de talenten van Nederland en hebben eerder ook bij de amateurs al gespeeld op het EK en WK voor Nederland.

Team JLR

Op De Oosterhoutse, dat de homecourse van Rowin is,  werd een 18 holes wedstrijd georganiseerd waarbij de opbrengst volledig naar dit team ging, om hun hoge kosten op de tour te kunnen bekostigen. Met een goede opkomst werd er gespeeld tegen de par, die Lars en Rowin die ochtend hadden neergezet. Zij speelden gezamenlijk -5 over de baan in soms slechte omstandigheden. In teams van 3 werd er door de spelvorm Texas Scramble een poging gedaan om deze score bij te houden, wat niet eenvoudig was.

Rowin Caron

De Oosterhoutse Golf Club vindt dit een belangrijk evenement, om zo het team van lid Rowin Caron te ondersteunen. De heren spelen ieder afzonderlijk op de Tour en Lars heeft hierop zijn eerste overwinning al kunnen behalen. Jeroen kon niet aanwezig zijn, omdat hij de volgende dag in Oostenrijk al aan de start moest verschijnen. 

  • KLIK HIER om de prestaties van de heren te volgen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen