Annemarie doet in haar rolstoel mee aan de eSMAfette

Foto: Annemarie Verbunt

Iedereen kent de actieve Oosterhoutse Annemarie Verbunt. Met haar 47 jaar zit ze in een rolstoel met de spierziekte SMA 3. Dit jaar gaat ze op 14 en 25 mei net zoals vorig jaar meedoen aan de eSMAfette van het Prinses Beatrix Spierfonds. En ze vraagt jouw steun om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoeken en behandeling van SMA.

Spierziekte is ingrijpend

Leven met een spierziekte is enorm ingrijpend. Elke dag neemt je spierkracht verder af en moet je vechten tegen je eigen lichaam. In die strijd staan spierziekte-patiënten gelukkig niet alleen. Annemarie vertelt: “Ik kan kort zijn…vorige jaar succesvol meegedaan met de eSMAfette, en ‘besmet’ met het virus om jaarlijks mee te doen. Er is nog zoveel geld nodig voor onderzoeken en behandeling voor SMA!! Veel plannen dit jaar, behalve afstanden rijden, ga ik ook proberen actie artikelen te verkopen. Steun mij door een donatie of door mee te doen in mei!”

Sluit je aan!

Op zondag 14 mei en donderdag 25 mei gaat Annemarie ik 2 x 20 km rijden in haar rolstoel. Dat is weliswaar 5 kilometer per keer minder dan vorig jaar, maar nog steeds een flinke inspanning. Ze heeft er dan ook heel veel zin in! “Het zou geweldig zijn als veel bekenden en sportievelingen zich aansluiten.” zo vertelt Annemarie. “Heb je zin om mee te gaan, laat het me dan weten!”.

Doe mee!

Dit jaar kun je Annemarie op heel veel vlakken steunen! Ben je sportief, loop, fiets of ren dan in mei de 40 kilometer met Annemarie mee. Kun je goed bakken of bv jam maken? Help me dan om producten onder de naam SMAak te verkopen. Heb je wit porselein en wil je dat mee oppimpen tot verkoopbare producten? Graag! Kortom, alle hulp is welkom om geld in te zamelen. Gewoon doneren mag natuurlijk ook!

  • KLIK HIER voor de actiepagina van Annemarie
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen