JCI zet zich 24 uur in voor Museum Oud Oosterhout

Foto: Brabants Museum Oud Oosterhout

JCI Oosterhout organiseert op zaterdag 10 juni 2017 een actie met als goed doel Brabants Museum Oud Oosterhout. De JCI leden gaan de uitdaging aan om, in 24 uur, non-stop zoveel mogelijk haalbare wensen van het museum te realiseren. Oosterhout.nieuws.nl is er 24 uur bij en doet verslag!

De nacht doorhalen

De ’24-uurs marathon’ start op 10 juni om 10:00 uur bij Museum Oud Oosterhout. De leden van JCI zullen in 24 uur zoveel mogelijk museumwensen vervullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de vloerbedekking in de tentoonstellingsruimte, maar ook het schrijven van een plan op het gebied van social media. Door de diversiteit van de leden van JCI Oosterhout is er expertise op vrijwel elk vlak aanwezig! Op zondagmorgen om 10.00 uur is er 24 uur lang gewerkt en wordt de eindbalans opgemaakt.

Verbinden

Museum Oud Oosterhout wordt volledig gerund door ruim 60, veel al oudere, vrijwilligers. In de afgelopen periode is er hard aan gewerkt om de officiële status van erkend museum te krijgen. Het volgende grote doel is de verbinding leggen met de jeugdige Oosterhouters. De JCI leden vertegenwoordigen samen een deel van deze jongere doelgroep en gaan de uitdaging aan om dit doel een goede eerste aanzet te geven!

Kom kijken!

Op zondag 11 juni ben je vanaf 10.00 uur van harte welkom om de behaalde resultaten te komen bekijken in het museum! Museumjaarkaarthouders kunnen gebruik maken van hun kaart, een normaal kaartje kost 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen.

Over JCI Oosterhout

JCI Oosterhout is een enthousiaste club van mannen en vrouwen tot en 40 jaar, die onder andere als doel hebben: learning by doing. Dit keer zetten zij zich geheel belangeloos in om museum Oud-Oosterhout een helpende hand te bieden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen