Live radio over binnenstadvisie vanaf het HEMA-Plein

Foto: ORTS.nl

Op 27 juni zal de Gemeenteraad zich buigen over het dossier ‘binnenstadvisie’. In aanloop van dit dossier zal het radioprogramma Oosterhout Vandaag op zaterdag 24 juni tussen 15.00 en 17.00 uur geheel in het teken staan van de binnenstad. De radio-uitzending van Oosterhout Vandaag zal rechtstreeks worden uitgezonden vanaf het HEMA-plein in Arendshof worden diverse stellingen besproken. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te praten via een open microfoon.

Binnenstadsvisie

De binnenstadvisie gaat op de schop. Veel plannen om de Oosterhoutse binnenstad aantrekkelijker te maken, maar wat gaat er nou echt gebeuren?! Beseft iedereen zich wel wat dit betekent voor Arendshof en hoe zien deze plannen er nou uit? Deze en meer vragen proberen we te beantwoorden en te bediscussiëren in de uitzending van Oosterhout Vandaag. Een afvaardiging van het college B&W zal aanschuiven. Daarnaast wordt gesproken met de binnenstadmanager en er wordt gesproken met winkeliers. Op 27 juni wordt door de gemeenteraad dit dossier besproken. Oosterhout Vandaag wil graag inzicht geven in de feiten rondom dit dossier.

Informatieavond en debat op TV

De gemeentelijke informatieavond op 20 juni en het live debat van de gemeenteraad zullen ook live te volgen zijn via ORTS TV en radio.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen