Hart onder de Riem Show vervangt Oosterhout Vandaag op ORTS

Johan en Dory tijdens de HodR-Show
Johan en Dory tijdens de HodR-Show
Foto: orts.nl

Het dagelijkse ORTS radioprogramma Oosterhout Vandaag gaat tijdelijk met vakantie. In plaats daarvan kun je deze zomer iedere werkdag tussen 17:00 en 18:00 uur luisteren naar de ‘Hart onder de riem Show’. Johan Westra en Dory van der Lee vullen een dagelijks live-programma met mooie aanmoedigingen, veel muziek, nieuwtjes en leuke weetjes!

Geen Oosterhout Vandaag

Dit jaar geen Oosterhout Vandaag in de zomermaanden. Niet door de weeks, en niet op zaterdag. Echter een waardige vervanger is gevonden in het programma van Johan Westra en Dory van der Lee. Iedere werkdag tussen 17:00 en 18:00 uur zendt de ORTS de ‘Hart onder de riem Show’ uit. Met mooie aanmoedigingen en veel muziek. Heeft u zelf een aanmoediging voor iemand? Een hart onder de riem? Bel dan tijdens de uitzending met 0162 – 460024 en vertel uw verhaal!

Nieuwe programmering

Vanaf 4 september start het nieuwe tv- en radioseizoen weer, en kunt u bijvoorbeeld dit najaar gaan kijken naar ‘Land van Oosterhout’. Een vijfdelige serie over de geschiedenis van Oosterhout. Daarnaast zijn nog veel programma’s in de maak, op zowel radio als tv! Genoeg reden om de ORTS in de gaten te houden in het nieuwe seizoen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen