Oosterhoutse verovert Amsterdam met haar bouillon

Foto: Bouillon Brothers

In New York, Los Angeles, Londen en Berlijn zweren ze erbij: bouillon! En de Oosterhoutse Marijke de Laat is hard op weg om Amsterdam te veroveren met haar autentieke ‘Bone Broth” met het bedrijf Bouillon Brothers.

Echte Oosterhoutse

Een echte Oosterhoutse is ze nog steeds. Ze zat op de Berkenhof en het Mgr Frencken College. En ze heeft altijd gehockeyd bij de Warande, gegolfd op de Oosterhoutse en een blauwe maandag getennist bij Strijdo. Maar nu is ze in rap tempo onze hoofdstad aan het veroveren met de megalekkere en caloriearme vorm van beautyfood. Zeg maar dag tegen je dure antirimpel crème, injectables en fillers: bouillon is jouw nieuwe beautyfood. Het bevat een hoog gehalte gezonde vitaminen, mineralen en andere goede voedingsstoffen. Het houdt de huid jong, en maakt je haar en nagels tot 5x sterker… Het is de perfecte energydrank en afterworkout drink vanwege het hoge gehalte aan proteïne. Het helpt bij je spijsvertering, versterkt het darmstelsel en verlicht bij een kater.

Bouillon is beautyfood

Samen met haar compagnon Joris Landa is Marijke onlangs haar bedrijf gestart. Bouillon Brothers is de plek waar je moet zijn voor authentieke bone broth. Je kiest je basisbouillon (kalf, kip of miso (v)) die je naar eigen smaak afmaakt met toppings als verse groenten, noodles, powerfoods, oliën, kruiden en specerijen. En het kan altijd. Dus ook als ontbijt of lunch, als tussendoortje, in winter én zomer. Voor iedereen, want – ongeacht allergieën of dieetwensen – of je nu een zwaar weekend hebt gehad en dus behoefte aan een kickstarter of een after-lunch dip hebt, een heerlijke kop ‘bone broth’ helpt je er zo weer bovenop…

WIN EEN LUNCH VOOR 2

Marijke en Joris doen ook mee aan de Pitch & Ride contest in samenwerking met Seat. De winnaar van deze contest krijgt €10.000,- investeringsbudget en mag een jaar lang rondrijden in een gloednieuwe roze Seat Ibiza. KLIK HIER om de film online te zien. Speciaal voor de lezers van oosterhout.nieuws.nl is er nog een extra actie aan gekoppeld. Wanneer je de film hebt gezien (en hebt gedeeld) maak je zomaar kans op een heerlijke gezonde lunch (met bouillon uiteraard) voor 2 personen. Post een leuk berichtje onder ons artikel op Facebook en maak direct kans! En je hoeft er niet voor naar Amsterdam, want Marijke komt deze lunch gewoon bij jou thuis afleveren. Misschien wel in de gewonnen Seat Ibiza. En anders gewoon op de fiets….

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen