Verkeersmaatregelen in verband met de Oosterhoutse Kermis

Foto: oosterhout.nieuws.nl

Tijdens de Oosterhoutse kermis en de periode van opbouw en afbraak zijn diverse straten afgesloten voor doorgaand verkeer en rijden de bussen een andere route. We zetten alles even op een rijtje:

  • Gedeelte Bouwlingstraat afgesloten 11 tot en met 25 augustus
    Het gedeelte van de Bouwlingstraat, tussen de kruisingen met de Hertogenlaan en de Dr. Janssenstraat, is van vrijdag 11 tot en met vrijdag 25 augustus voor alle doorgaand verkeer afgesloten. Dit vanwege de stalling van de wagens van de kermisexploitanten.
  • Parkeerterrein bij Slotjesveld afgesloten vanaf 15 augustus 18 uur
    Vanwege de opbouw van de kermis is het vanaf dinsdag 15 augustus 18.00 uur niet mogelijk de auto te parkeren op het parkeerterrein bij het Slotjesveld.
  • Parkeerterrein bij De Heuvel afgesloten vanaf 16 augustus 08.00 uur
    Vanwege de opbouw van de kermis mag op het parkeerterrein bij de Heuvel vanaf woensdag 16 augustus 08.00 uur niet meer geparkeerd worden.
  • Slotlaan en Ridderstraat afgesloten 16 tot en met 25 augustus
    Gedurende de (op- afbouw) kermis zijn de Slotlaan en de Ridderstraat afgesloten voor alle verkeer. De Slotlaan is gesloten vanaf het kruispunt met de Van Oldeneellaan/Hertogenlaan tot aan de Heuvel. De Ridderstraat is afgesloten vanaf de Bouwlingstraat tot aan de Keiweg. De verkeersmaatregelen gelden van woensdag 16 tot en met vrijdag 25 augustus. Restaurant Zout en Citroen op de Ridderstraat blijft via de kruising met de Keiweg bereikbaar.
  • Parkeren rondom stadhuis verboden op 23 augustus vanaf 18.00 uur
    Het is verboden om op woensdag 23 augustus vanaf 18.00 uur te parkeren op de parkeerplaatsen in de omgeving van het stadhuis. Dit vanwege het afsteken van het afsluitend vuurwerk om 22.30 uur.
  • Omleiding bussen
    Bussen van buslijn 326 en 327 vanuit en richting Breda, zullen tijdens de kermis een andere route rijden. Voor de halte Slotlaan komt een tijdelijke halte op de Van Oldeneellaan. De route wordt dan Van Oldeneellaan – Antoniusstraat – Ridderstraat – Keiweg – Mathildastraat – busstation.
  • Zaterdagmarkt op Basiliekstraat/Basiliekplien
    De weekmarkt van zaterdag 19 augustus a.s. staat in de Basiliekstraat/op het Basiliekplein. Vanwege de kermis kan de weekmarkt niet terecht op de Markt.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen