Einde overlast nu gemeente ondergrondse container weghaalt?

De gewraakte container wordt geruimd
De gewraakte container wordt geruimd
Foto: Google Streetview

Het is te hopen voor de bewoners van de Dr.Janssenslaan in de wijk Slotjes-Midden dat de overlast van de illegale vuilstort gaat stoppen nu de gemeente heeft aangekondigd de container weg te halen.

Ondergrondse container wordt verwijderd

De gemeente heeft aangekondigd dat de ondergrondse vuilcontainer op de hoek van Wilhelminakanaal-noord en de Dr. Janssenslaan uiterlijk 10 september zal worden verwijderd. De ondergrondse restvuil-container op de hoek van de Dr. Janssenslaan en Wilhelminakanaal-noord zorgt voor veel overlast in de buurt. Er wordt regelmatig illegaal afval gedumpt, zoals bijvoorbeeld oude bankstellen en ander grofvuil dat zou moeten worden ingeleverd bij de milieustraat. Door mensen uit de buurt, maar soms lijkt het wel de illegale vuilstortplaats van de hele gemeente te zijn!

Ongedierte

Afval naast de ondergrondse container trekt veel ongedierte, zoals ratten en muizen aan. De gemeente heeft met allerlei maatregelen geprobeerd om juist gebruik van de container te stimuleren. Dat heeft helaas niet geholpen. De container staat bovendien niet goed in het zicht, waardoor afval bijplaatsen hier vrijwel anoniem kan gebeuren. De gemeente heeft daarom besloten om de container op deze plek weg te halen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen