Bockbier drinken in De Schelp voor het goede doel!

Foto: JCI Oosterhout

Dit jaar organiseert JCI Oosterhout (voorheen JuniorKamer) op zaterdag 7 oktober voor de vijfde keer de JCI Bockparty in Stadstuin de Schelp. 

Bourgondisch Genieten

Bezoekers die eerder op de JCI Bockparty zijn geweest weten dat het een avond is waarbij het Bourgonisch Genieten (met hoofdletters geschreven!) hierbij centraal staat. Uiteraard is het Herfstbockbier een van de hoofdgasten. Daarnaast zijn er diverse hapjes en andere dranken verkrijgbaar in de Stadstuin. En het belangrijkste: je steunt met jouw komst de twee onderstaande lokale goede doelen!

Museum Oud Oosterhout

In 2018 is het alweer 25 jaar geleden dat Museum Oud Oosterhout haar deuren opende aan de Bredaseweg. In dit unieke museum tref je het Oosterhout van begin vorige eeuw in het klein. Naast de 270 miniatuurhuisjes is er onder andere een unieke ouderwetse drukkerij en is er in de Vlaamse schuur en het museum van alles te zien uit het dagelijks leven van de Oosterhouter uit 1920. Eerder dit jaar was JCI Oosterhout al 24 uur actief voor dit mooie museum.

Stadstuin de Schelp

Midden in het hart van onze binnenstad ligt Stadstuin de Schelp met de historische muziekschelp in de voormalige sociëteitstuin. Naast yogalessen en de beroemde zondagmiddagconcerten is er in de zomermaanden altijd een wisselende expositie van beelden van regionale kunstenaars. En inmiddels sluit JCI Oosterhout traditioneel het zomerseizoen af met de JCI Bockparty.

Daar moet je bij zijn!

De kaartverkoop van deze heerlijke avond op zaterdag 7 oktober is inmiddels gestart. Voor slechts 25 euro ben je erbij. Je ontvangt dan drie gangen eten en een dessert. Maar het belangrijkste: je steunt de twee echte Oosterhoutse goede doelen. Kaarten kun je reserveren door een mailtje te sturen aan [email protected]

Zie ook: JCI 24 uur in actie voor Museum Oud Oosterhout

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen