Aanrijding tussen auto en brommer aan Wilhelminakanaal-Noord

Foto: Oosterhout Nieuws

Vrijdagmorgen zijn ambulance en politie rond 8.00 uur uitgerukt voor een ongeval aan het Wilhelminakanaal-Noord in de wijk Slotjes-Midden.

Over het hoofd gezien

Op de kruising van de Van Oldenbarneveldstraat en het Wilhelminakanaal is vrijdag een bromfietser aangereden door een personenwagen. De Volkwagen stationwagen kwam vanuit de Van Oldenbarneveldstraat gereden en kreeg waarschijnlijk geen voorrang van de bromfietser die op het Wilhelminakanaal-Noord reed. Bij de aanrijding is de bromfietser ten val gekomen. Deze werd met onbekend letsel afgevoerd. De politie kwam met meerdere wagens om de plaats van het geval af te zetten en te onderzoeken.

“Onze wijk lijkt wel een racebaan!”

Buurtbewoners van Slotjes-Midden klagen al een tijdje over het feit dat de wijk als ‘racecircuit’ wordt gebruikt. Vooral op de wegen rondom de wijk, zoals de Van Oldeneellaan, de Dr. Janssenslaan en de Loevensteinlaan wordt vaak veel te hard gereden, zo is het idee van veel buurtbewoners. Eind vorige maand vond er nog een aanrijding plaats tussen een bestelbusje en een personenwagen op de Loevensteinlaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen